1. Vei fi mai bine protejat de bolile neurologice.
Fisetinul prezent în castraveți a fost identificat pentru rolul său în îmbunătățirea sănătății creierului. Deci mănâncă castraveți , iar acestia iti vor ține cu siguranță creierul ascuțit și concentrat!
2. Puteți pierde excesul de greutate rapid.
Conținutul ridicat de apă din castraveți vă va ajuta să ajungeți la o satietate rapidă, controlând astfel supraalimentarea, ceea ce vă poate ajuta în eforturile dvs. de scădere în greutate. Castravetele este lipsit de grăsimi și este un fruct slab caloric. Prin urmare, este o alegere excelentă pentru oricine încearcă să-si mentina greutatea corporală.
3. Riscul de c@ncer se va diminua.
4. Digestia se va îmbunătăți.
Castraveții conțin fibre dietetice și o cantitate bună de apă care ajută la digestie. Vitaminele din castraveți contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea funcționării sistemului digestiv. Mancând un castravete zilnic, puteți rezolva problemele legate de mișcările intestinului, ajutând astfel la dezvoltarea unei regularități sănătoase.
5. Corpul va primi mai multa hidratare.
6. Pielea ta va fi mai moale și strălucitoare.
7. Calitatea parului se va îmbunătăți și veți vedea ca nu va mai cade parul.
Vitaminele B prezente în castraveți sunt foarte benefice pentru sănătatea părului și scalpului. Biotina , riboflavina, niacinul și vitaminele B5, B6 și C au toate un rol important în creșterea părului. De asemenea, acestea împiedică pierderea prematură a părului și ruperea sa.
8. Sănătatea cardiovasculară se va îmbunătăți.
9. Nivelul de zahăr din sânge va fi mai bine controlat.
Castraveții conțin o gamă largă de compuși fenolici, flavonoide și triterpene. Potrivit cercetătorilor, un aport crescut de castravete este foarte promițător în controlul nivelurilor ridicate de zahăr din sânge.
10. Oasele vor fi mai puternice.
Castraveții conțin vitamina K și calciu, ambele fiind esențiale pentru oase mai puternice. S-a constatat că vitamina K reduce riscul de fracturi osoase și joacă, de asemenea, un rol important în absorbția calciului în oase.
11. Corpul va scăpa de toxine.
12. Sănătatea dentară se va îmbunătăți.
13. Hormonii vor fi mai bine echilibrați.
Fosforul este un nutrient cheie pentru echilibrul hormonal în organism. Interacționează cu glandele endocrine și ajută la crearea și eliberarea hormonilor. Castraveții conțin aproximativ 4% din fosfor sugerat pentru consumul zilnic al adulților.