6 probleme de sanatate care ne sunt semnalate de aparitia cosurilor pe fata

- Advertisement -

Medicii chinezi ne numesc chipul o „fereastră către sănătate”. Totul se datorează faptului că pielea noastră reacționează sensibil la orice defecțiune și schimbare în munca corpului, trimițându-ne semnale, de exemplu, sub formă de cosuri.

In acest articol va prezentam care sunt problemele de sanatate care ne sunt semnalate de aparitia cosurilor pe fata. Priviti despre ce este vorba si aveti mare grija pe viitor.

Fruntea și sprâncenele

- Advertisement -

Erupțiile pe frunte sau deasupra sprâncenelor indică cel mai probabil anumite probleme gastro-intestinale. O punte între sprâncene este „responsabilă” pentru munca ficatului.

Încercați să corectați situația prin eliminarea alimentelor grase și prăjite din dieta dvs. și reducând substanțial consumul de alcool.

Nas

- Advertisement -

Cosurile de pe nas indică problemele sistemului cardiovascular, principalul motiv este stresul.

Încercați să mențineți un stil de viață activ, să vă relaxați mai des și să urmați un program de somn.

urechile

- Advertisement -

Potrivit medicilor chinezi, pielea de pe urechi este indisolubil legată de funcționarea rinichilor și a sistemului urinar.

După ce ați găsit cosuri pe urechi, ar trebui să vă reduceți mai întâi consumul de sare și cafea și să începeți să beți mai multă apă.

Obrajii și pomeții

Pometii și partea superioară a obrajilor reflectă munca plămânilor și a bronhiilor noastre. Cosurile care apar aici pot indica probleme cu sistemul respirator. Alergiile pot fi, de asemenea, un motiv pentru acest lucru.

Cu toate acestea, erupțiile pe zona obrazului inferior pot indica probleme dentare.

Atenție la sistemul dumneavoastră respirator. În primul rând, mergeți mai mult și respirați aer curat, renunțați la fumat și evitați tot felul de locuri de fumat.
Acordă o atenție deosebită igienei tale orale. Încercați să mâncați mai puține dulciuri și să refuzați băuturile acidulate.

Buze

Problemele dermatologice din jurul gurii ne pot oferi un semnal despre problemele digestive, rezultând în indigestie și spasm intestinal.

Încercați să refuzați complet mâncarea fast food. Includeți în dieta dvs. cât mai multe alimente bogate în fibre, cum ar fi fructe și legume.

Bărbie

Erupțiile din această zonă ne atrag de obicei atenția asupra sistemului reproducător. O altă cauză poate fi problemele de echilibru hormonal și o anumită fază a ciclului menstrual.

Dacă cosul de pe bărbie a apărut o singură dată, nu există niciun motiv să vă faceți griji. Doar uscați-l cu loțiune sau unguent de zinc. Cu toate acestea, o erupție permanentă pe bărbie indică faptul că ar fi bine să vizitați un medic.