13 puncte de presiune pentru a vă îmbunătăți metabolismul și a accelera pierderea în greutate

- Advertisement -

13. Vârful mușchiului trapez

Acest punct este situat pe spate, unde gâtul se întâlnește cu umărul și este în linie directă cu sfarcul. Pune presiune pe acest loc timp de un minut, apoi repetă pe partea opusă a corpului tău. Repetați zilnic.

12. Podul nasului

- Advertisement -

Privește-te în oglindă și găsește locul de acupresiune între ochi și podul nasului. Masati zona care duce de la ochi spre podul nasului.

11. Intre sprâncene

- Advertisement -

Instinctiv, mulți dintre noi aplicăm presiune la între ochi atunci când suntem obosiți, iar acest lucru poate dovedi că acupresiunea funcționează. Găsiți locul dintre ochi, care este doar puțin peste podul nasului și apăsați-l ușor timp de un minut.

10. Piept

Zona de deasupra plexului celiac, situată pe sânul tău , este un alt punct de acupresiune care te poate ajuta să restabilesti energia și să slăbești. Apăsați locul indicat timp de un minut. Repetați zilnic.

- Advertisement -

9. Ureche

8. Abdomen

Abdomenul tău are multe puncte de presiune care pot activa un flux de energie mai rapid, fiind astfel mai ușor să slăbești. Dar trebuie să căutați un anumit punct – acesta este situat la 2 degete în jos de burtă. Masează acest loc timp de un minut. Repetați zilnic.

7. Aceste 2 puncte sunt situate chiar sub pieptul dvs. în zona în care se află stomacul. Masează-ți burtica .

6. Cot

Partea interioară a cotului tău este un alt loc de acupresiune. Aplicați presiunea timp de un minut.

5. Genunchiul

4. Glezna

Părțile exterioare și interioare ale gleznei sunt punctele de acupresiune pe care ar trebui să le masajezi zilnic timp de cel puțin un minut pentru a obține cel mai bun rezultat pentru rutina ta generală de acupresiune.

3. Buza superioară

2. Mâna

1. Talpa

Picioarele nu sunt numai pentru mers, ci și pentru a lucra spre un metabolism mai bun și sănătate în general. Masează fiecare punct de acupresiune ilustrat mai sus pentru a obține cele mai bune rezultate.