O femeie a salvat o pisică fără stăpân și bolnavă care a bătut la fereastra ei

- Advertisement -

De Ziua Îndrăgostiților de anul trecut, o femeie din Quebec, Canada a auzit zgomote ciudate venind din curtea ei. Când s-a uitat pe terasă a văzut o pisică fără stăpân portocalie, care stătea în zăpadă și bătea cu lăbuța la ușă.

Ea a făcut o poză cu pisica fără stăpân și a sunat-o pe Marie Simard, proprietara Un Chat à la Fois, un adăpost local pentru animale.

- Advertisement -

„Mi-a frânt inima când am văzut-o, așa că i-am spus să ducă pisica la veterinar și în mai puțin de 30 de minute a fost la clinica noastră parteneră.”

Pisica a fost dusă rapid la clinica veterinară, iar când a ajuns a fost foarte cooperantă cu medicul veterinar.

- Advertisement -

„L-a lăsat pe veterinar să facă controlul, testul de sânge și radiografiile, pisica nu era deloc sălbatică”, a spus Simard.

Toți au crezut că este o pisică rătăcită pentru că era prea prietenosă, dar nu avea microcip și nu fusese sterilizată.

- Advertisement -

Cei de la clinică au presupus că a fost abandonată de proprietari ei iresponsabili.

În ciuda stării sale slăbite, Aslan a fost cu adevărat recunoscător oamenilor care i-au răspuns mieunatului pentru ajutor. „A fost foarte drăguț cu angajații clinicii. Își scotea laba din cușcă, astfel încât oamenii să-l mângâie.” spuse Simard.

Aslan este o pisică foarte afectuoasă, îi place să doarmă aproape de mama lui adoptivă și încearcă să se asigure că știe cât de fericit este să fie în siguranță alături de ea.

Asistenții lui adoptivi și-au dat seama că îl iubesc prea mult pentru a-l părăsi și nu au suportat să-l lăsa cu celelalte pisici în clinica de adopție.

Aslan are o dietă specială din cauza diabetului său, dar îi place mâncarea! De fapt, mama lui trebuie să fie atentă cu propriile farfurii, deoarece Aslan nu ar ezita să-i fure mâncarea.

Din fericire, Aslan a reușit în sfârșit să-și găsească o casă iubitoare cu părinți adoptivi minunați. El este capabil să trăiască restul anilor în confort și totul pentru că a cerut ajutor.