O femeie a salvat o pisică fără stăpân și bolnavă care a bătut la fereastra ei

- Advertisement -

De Ziua Îndrăgostiților de anul trecut, o femeie din Quebec, Canada a auzit zgomote ciudate venind din curtea ei. Când s-a uitat pe terasă a văzut o pisică fără stăpân portocalie, care stătea în zăpadă și bătea cu lăbuța la ușă.

Ea a făcut o poză cu pisica fără stăpân și a sunat-o pe Marie Simard, proprietara Un Chat à la Fois, un adăpost local pentru animale.

- Advertisement -

„Mi-a frânt inima când am văzut-o, așa că i-am spus să ducă pisica la veterinar și în mai puțin de 30 de minute a fost la clinica noastră parteneră.”

Pisica a fost dusă rapid la clinica veterinară, iar când a ajuns a fost foarte cooperantă cu medicul veterinar.

„L-a lăsat pe veterinar să facă controlul, testul de sânge și radiografiile, pisica nu era deloc sălbatică”, a spus Simard.

- Advertisement -

Toți au crezut că este o pisică rătăcită pentru că era prea prietenosă, dar nu avea microcip și nu fusese sterilizată.

Cei de la clinică au presupus că a fost abandonată de proprietari ei iresponsabili.

În ciuda stării sale slăbite, Aslan a fost cu adevărat recunoscător oamenilor care i-au răspuns mieunatului pentru ajutor. „A fost foarte drăguț cu angajații clinicii. Își scotea laba din cușcă, astfel încât oamenii să-l mângâie.” spuse Simard.

Aslan este o pisică foarte afectuoasă, îi place să doarmă aproape de mama lui adoptivă și încearcă să se asigure că știe cât de fericit este să fie în siguranță alături de ea.

- Advertisement -

Asistenții lui adoptivi și-au dat seama că îl iubesc prea mult pentru a-l părăsi și nu au suportat să-l lăsa cu celelalte pisici în clinica de adopție.

Aslan are o dietă specială din cauza diabetului său, dar îi place mâncarea! De fapt, mama lui trebuie să fie atentă cu propriile farfurii, deoarece Aslan nu ar ezita să-i fure mâncarea.

Din fericire, Aslan a reușit în sfârșit să-și găsească o casă iubitoare cu părinți adoptivi minunați. El este capabil să trăiască restul anilor în confort și totul pentru că a cerut ajutor.