Aflat intr-un scaun cu rotile acest barbat se târăşte pentru a salva viaţa unui pisoi

- Advertisement -

După ce îl veţi vedea pe acest bărbat aflat într-un scaun cu rotile sărind pe pământ şi târându-se pentru a salva viaţa unei fiinţe neajutorate, vă veţi putea întreba cât de mult faceţi pentru a ajuta animalele aflate în nevoie. Cu atât mai mult dacă sunt într-o situaţie limită.

Vă invităm să urmăriţi videoclipul care a devenit viral pe reţelele de socializare şi i-a făcut pe mulţi să reflecteze la gesturile mici pe care le pot face zilnic.

Protagonistul filmării se numeşte Abu Mujtahid. Este un sportiv paralimpic în vârstă de 30 de ani, care nu s-a simţit deranjat să intervină pentru salvarea unui pisoi care rămăsese captiv într-un canal.

- Advertisement -

Abu locuieşte în Sabah, Malaezia şi este ţintuit în scaunul cu rotile. Dar asta nu l-a împiedicat să acţioneze când a auzit mieunatul disperat al micului animal.

Bărbatul traversa un pod însoţit de un prieten, când a observat o creatură mică ce se lupta să iasă din canalul de scurgere. În mod evident, întâmpina mari probleme.

Abu nu a ezitat să acţioneze de unul singur, deşi probabil că ar fi putut cere ajutor unui terţ.

- Advertisement -

Acest bărbat a coborât din scaunul cu rotile şi s-a târât prin iarbă pentru a se apropia de locul în care se afla pisoiul. Toate acestea s-au întâmplat în timp ce însoţitorul său filma întreaga scenă.

În imagini îl putem vedea pe Abu apropiindu-se de marginea canalului. Eşuează la prima încercare. Apoi decide să-şi schimbe poziţia pentru a se apropia de pisoiul care încerca din răsputeri să urce pentru a se salva.

În cele din urmă, Abu se întinde pentru a prinde pisoiul care acceptă smerit ajutorul omului cu suflet mare.

- Advertisement -

De parcă nu ar fi fost suficient de curajos, în secundele rămase ale videoclipului, bărbatul este văzut târându-se înapoi prin iarbă spre trotuar.

Fericit că este din nou liber, pisoiul fără stăpân pleacă în fugă, traversând strada.

Această faptă bună nu putea trece neobservată, pentru că, în ciuda stării sale, acest om nu s-a gândit nicio clipă la el şi a depus toate eforturile şi toată dragostea pentru salvarea pisoiului.