După 7 luni cainele îşi regăseşte familia, momentul emoţionant până la lacrimi a fost filmat!

- Advertisement -

Datorită inteligenţei şi devotamentului lor, câinii ştiu să-şi arate afecţiunea faţă de acei oameni care îi preţuiesc cu adevărat. Comportamentul lor poate de multe ori să impresioneze prin naturaleţe şi prin reacţiile pe care le au în faţa unor situaţii de o sensibilitate aparte. Este şi cazul câinelui din acest filmuleţ, care în momentul în care îşi revede stăpânul reacţionează într-un mod care ne lasă fără cuvinte.

Întâmplarea din acest filmuleţ s-a petrecut în Frisco, Texas, unde Dora, căţeluşa din aceste imagini, s-a speriat teribil de zgomotul şi luminile unor artificii şi a sărit gardul din curtea familiei care a adoptat-o.

Stăpânii ei au fost devastaţi de pierderea Dorei şi au căutat-o îndelung în speranţa că o vor regăsi. Pe zi ce trecea căutările se dovedeau zadarnice, însă după aproape şapte luni soarta le-a zâmbit în momentul în care Dora a fost găsită.

De mare ajutor a fost cipul pe care căţeluşa îl avea implantat de către medicul veterinar şi care a oferit informaţii suficiente despre ea şi stăpânii acesteia. Întâlnirea Dorei cu familia în care crescuse a fost emoţionantă până la lacrimi.

- Advertisement -

Cu ochii ei blânzi l-a privit pe stăpânul ei care nu mai contenea s-o mângâie şi s-o alinte cu blândeţe. Uşor şi-a pus capul pe piciorul bărbatului şi i-a întins laba din faţă în semn de mulţumire că în sfârşit erau iarăşi împreună.

Finalul filmuleţului se vrea a fi un mesaj de încurajare pentru toţi proprietarii de câini care ar trebui să meargă cu ei la cabinetele veterinare în vederea implantării unui microcip care de multe ori îi poate salva viaţa animalului de companie.