Un barbat a petrecut o zi întreagă în viscol încercând să salveze o familie de câini

- Advertisement -

O căţeluşă fără adăpost pe nume Hera a fost cuprinsă de anxietate după ce şi-a adus puii pe lume în timpul iernii pe străzile din Serbia.

Viscolul teribil îi îngreuna şi mai mult procurarea hranei sau exercitarea instinctului matern faţă de puii care aveau nevoie de căldură ca să supravieţuiască. Hera s-a târât prin zăpadă pentru a găsi un refugiu într-o conductă rece şi umedă aflată pe marginea drumului.

În următoarele câteva zile, Hera a fost extrem de grijulie făcând tot posibilul pentru supravieţuirea micuţilor ei. Ieşea din adăpost de fiecare dată când auzea un vehicul trecând, implorând fiecare trecător să o ajute să-şi menţină puii în viaţă. Dar speranţele ei au fost spulberate de indiferenţă, căci nimeni nu i-a oferit adăpostul sau hrana pe care le căuta cu atâta disperare pentru puii ei.

- Advertisement -

În videoclipul de mai jos, îl putem vedea pe Milan, voluntar la o organizaţie de salvare numită „Dog Rescue Shelter Mladenovac” care se aventurează în frig şi zăpadă pentru a o salva pe Hera.

Un trecător l-a anunţat despre situaţia acestei căţeluşe, iar Milan a vrut să facă tot posibilul pentru a-i oferi siguranţă şi confort la un adăpost. Deşi majoritatea conductelor din zonă au fost îngropate în zăpadă, Milan a găsit-o pe Hera mergând pe urmele ei.

Chipul Herei a strălucit de speranţă şi a ieşit în fugă în momentul în care l-a auzit pe Milan apropiindu-se. Milan a fost încântat să vadă comportamentul prietenos al acestei căţeluşe, dar inima i s-a frânt când a găsit căţeii înfometaţi şi tremurând în acel loc friguros şi umed. Cu toate acestea, salvarea căţeilor în vârstă de aproximativ 4 săptămâni s-a dovedit a fi mai dificilă decât şi-a imaginat.

- Advertisement -

Puii Herei nu aveau experienţă cu oamenii, iar acest lucru îi făcea extrem de temători.

În ciuda asigurărilor Herei, micuţii au refuzat să părăsească adăpostul incomod, deoarece habar nu aveau că îi aşteaptă o viaţă mult mai bună. Odată cu lăsarea întunericului, Milan a trebuit să acţioneze rapid pentru a-i convinge pe pui să iasă din acea conductă.

Urmăriţi videoclipul de mai jos până la sfârşit pentru a vedea abilităţile impecabile ale lui Milan în timp ce salvează puii de acea conductă. Este de apreciat că nu a întors niciodată spatele căţeilor speriaţi şi nervoşi, în ciuda faptului că vremea de afară se înrăutăţea şi a făcut tot posibilul să-i reunească cu mama lor!

- Advertisement -

Revederea dintre Hera cu micuţii săi în adăpostul călduros ne-a topit inima!

O poveste de salvare plină de căldură care a fost posibilă mulţumită unor oameni cu suflet mare, care sunt dispuşi să înfrunte chiar şi cele mai nefavorabile condiţii meteo pentru a ajuta animalele aflate la ananghie!