În urma consultului la veterinar, bărbatul află că patrupedul său şchiopata din simpatie pentru acesta!

- Advertisement -

Este întotdeauna un motiv de îngrijorare când animalele noastre de companie par bolnave sau rănite. Vrând să ne asigurăm că sunt în regulă, decidem să le ducem la veterinar cât mai curând posibil.

Dar, în momentul în care un bărbat îşi făcea griji pentru câinele său, el a descoperit că de fapt bietul animal era cel care se îngrijora mai mult pentru omul său – şi ceea ce părea a fi o problemă la unul dintre membre, era în realitate doar o modalitate prin care prietenul său credincios îşi arăta solidaritatea.

Russell Jones, un bărbat din Londra, Marea Britanie, şi-a fracturat glezna şi a ajuns cu piciorul în ghips. Dar la scurt timp de la nefericitul eveniment, s-a întâmplat ceva tare ciudat: câinele său în vârstă de 8 ani pe nume Billy, a început brusc să şchiopăteze.

- Advertisement -

Russell şi-a dat seama că ceva nu era în regulă cu laba câinelui şi l-a dus pe Billy la veterinar a doua zi. Vizita la veterinar l-a costat 300 de lire sterline şi a necesitat un consult amănunţit dar şi radiografii… cu toate acestea, nimic nu părea să fie în neregulă.

„A intrat destul de normal în cabinet, iar la ieşire mi-au spus că nu au găsit nimic în neregulă”, a declarat Russell pentru ITV.

Dar poate cel mai ciudat lucru s-a întâmplat în momentul când au ajuns acasă, iar Billy a început din nou să şchiopăteze. Ulterior, Michelle, soţia lui Russell, a surprins câinele alergând prin grădină în timp ce Russell era plecat.

Abia atunci au înţeles cu adevărat ce se întâmplă: Billy se prefăcea că şchiopata în faţa lui Russell din simpatie, în timp ce bărbatul se deplasa în cârje!

- Advertisement -

Aceasta este o manifestare remarcabilă de empatie pentru un câine, amintindu-ne cât de grijulii pot fi aceste animale minunate. Când a văzut că proprietarul său nu se mai poate deplasa normal, Billy a decis să „şchiopăteze” din solidaritate.

Russell a postat recent un videoclip cu Billy şchiopătând lângă el, explicând situaţia şi adăugând că îşi „iubeşte” câinele – chiar dacă facturile medicale inutile l-au costat sute de lire.

Videoclipul a devenit viral. În timp ce unii au glumit că patrupedul este un „escroc”, majoritatea oamenilor au considerat gestul câinelui este cu totul emoţionant.

- Advertisement -

„Este un câine foarte grijuliu”, a declarat Michelle, soţia lui Russel, pentru ITV.

Deşi i-a făcut să cheltuie nişte bani inutil la veterinar, Billy este exact genul de câine iubitor pe care vrei să-l ai alături!