Cargill Meat Solutions au retras 25.000 de kilograme de carne de la vânzare

- Advertisement -

Înainte de a cosuma un burger, gândește-te mai bine. Poate fi contaminat. Cargill Meat Solutions din Colorado a retras recent peste 25.000 de kilograme de carne de vită din vânzare.

U.S. Departamentul Agriculturii (USDA) a raportat că ar putea fi un lot de carne contaminat cu E. coli.
Carnea pe care o consideră a fi contaminată a fost produsă în 16 august 2018. Va conține un „EST”. 86R „în cadrul mărcii USDA de inspecție. De asemenea, are o utilizare după data de 5 septembrie și a fost expediat la depozitele din California și Colorado.

„10-lb. bucăți de „EXCEL 93/7 FINE GRIND GROUND BEEF” cu „Utilizare / Frz. Până la data de 05 septembrie „pe eticheta și un” PACK DATE 08/16/2018 „pe eticheta cutiei,” afirmă declarația de presă U.S.D.A.

Puteți vedea toate produsele care sunt rechemate aici.

- Advertisement -

Cargill Meat Solutions a descoperit problema în luna august. După ce și-au revizuit dosarele și au stabilit că produsul lor ar putea fi expus unui alt produs care se presupune că este pozitiv pentru E. coli O157: H7.

Serviciul de siguranță și inspecție alimentară (FSIS) a fost notificat de către companie. Din fericire, nu s-au raportat reacții adverse din consumul de produse retrase. Cei care cred că s-au îmbolnăvit ar trebui să se adreseze medicului lor pentru asistență medicală.

„E. coli O157: H7 este o bacterie potențial mortală care poate provoca deshidratare, diaree sângeroasă și crampe abdominale de 2-8 zile (3-4 zile, în medie) după expunerea la organism. În timp ce majoritatea oamenilor se recuperează într-o săptămână, unii dezvoltă un tip de insuficiență renală numit sindrom hemolitic uremic (HUS). Această afecțiune poate apărea în rândul persoanelor de orice vârstă, dar este cea mai frecvent întâlnită la copiii cu vârsta sub 5 ani și adulții mai în vârstă „, a scris USDA.

- Advertisement -

Simptomele bolii includ stare de greață ușoară, paloare și scăderea cantității de urină. Oricine se confruntă cu aceste simptome după ce a consumat un produs contaminat ar trebui să solicite asistența medicală de urgență.
Clienții Cargill Meat Solutions solicită clienților să verifice congelatoarele și frigiderele lor de aceste produse. Ar trebui să fie aruncați sau să le returnați la magazinul de unde au fost cumpărate.

„FSIS efectuează în mod curent controale de verificare pentru a se asigura că toate companiile își anunță clienții de rechemare și că sunt luate măsuri pentru a se asigura că produsul nu mai este disponibil pentru consumatori”, spune USDA.

Unele magazine care au fost afectate includ locațiile Safeway și Albertson din California, Nebraska, Colorado, Wyoming, Nevada, New Mexico și Dakota de Sud.
Lista de distribuție cu amănuntul va fi adăugată la www.fsis.usda.gov/recalls, pe măsură ce vor fi disponibile noi informații.

Oricine are întrebări despre rechemare poate apela (844) 419-1574.

- Advertisement -

Cargill Meat Solutions vinde branduri precum „Pride of the Farm „, „Prairie Ridge”, „Meadowland Farms”, „Maverick” și multe altele.

Sursa: https://homehacks.co/check-freezers-refrigerators-make-sure-recalled-meat-isnt