4 Smoothie-uri bune pentru micul dejun- sfaturi de la nutriționistul vedetelor

- Advertisement -

Când vine vorba de a ajuta dietele clienților mei, îi ajut să înceapă în fiecare zi cu unul din smoothie-urile mele gustoase. Dar cum îți ajută un smoothie corpul?

Ei bine, verdele din fiecare smoothie înseamnă vitaminele și mineralele de care corpul are nevoie pentru echilibrul hormonal. Fibrele din legumele verzi hrănesc microbiomul în intestin, ceea ce vă asigură că absorbți toate vitamine și minerale din amestec. În cele din urmă, proteinele vă ajută să vă calmați senzația de foame timp de patru până la șase ore fără să simțiți că aveți nevoie să luați gustări înainte de următoarea masă nutritivă densă.

Încearcă unul sau toate smoothie-urile mele imunitoare! Aceste rețete cu conținut scăzut de zahăr reprezentând o modalitate plăcută și satisfăcătoare pentru a vă începe ziua.

Adăugați lămâi

- Advertisement -

Smoothie-ul de la spa includ avocado, spanac, frunze de menta și o aromă revigorantă de lamaie. Continuați să vă bucurați de beneficiile imune de lămâie pe tot parcursul zilei adăugând o felie la o ceașcă cu apă caldă de dimineața sau stoarceți sucul de lămâie pe salată.

Spa Smoothie

Ingrediente

- Advertisement -

1/4 avocado
1 până la 2 lingurițe de semințe chia
suc de 1 lămâie
spanac (proaspăt sau congelat)
Un castravete persan mic

1/4 cana cu frunze proaspete de menta
2 cani de lapte de nuci neindulcit

Instrucțiuni: Plasați toate ingredientele într-un amestecător de mare viteză și amestecați la consistența dorită. Dacă utilizați spanacul înghețat, nu este nevoie să adăugați gheață. Dacă utilizați spanac proaspăt, puteți adăuga puțină gheață pentru a răci băutura.

Sfat important: Uleiurile din frunzele de menta vă vor ajuta să vă rehidratați în mod natural când nu vă simțiți bine. Puneți un pic de ceai de mentă și păstrați-l în frigider, apoi utilizați-l în loc de lapte de nuci ca bază a smoothie-ului pentru o senzație invigorantă!

- Advertisement -

Împachetați-le în verdeață

Această simplă, dar delicioasă cremă de brocolli este plină de verdeață cu frunze care conțin vitaminele A și C, fibre și calciu. Vitaminele din brocoli oferă de asemenea o strălucire tinerească prin creșterea pigmentului în piele și potențial neutralizarea radicalilor liberi. Migdalele sunt, de asemenea, o mare sursă de antioxidanți și nutrienți.

Kale Me Crazy

ingrediente

1 lingură de cocos
1 lingura. unt de migdale
frunze de brocoli
1 cană de lapte cu migdale neîndulcite

Instrucțiuni: Așezați toate ingredientele într-un mixer de mare viteză și amestecați la consistența dorită. Dacă aveți nevoie să-l răciți, adăugați puțină gheață.

Adăugați boabe bogate cu vitamina C.

Delicioasele afine și acai sunt încărcate cu vitamina C! Ele conțin, de asemenea, antioxidanți, ce au capacitatea de a scădea nivelul de colesterol, de a lupta împotriva stresului oxidativ și de a preveni îmbătrânirea.

Împachetat cu vitamina A și fibre, fructul acai este un super-erou al pielii. Spanacul din acest lichid este de asemenea o mare sursa de omega-3, potasiu, calciu, fier, magneziu si vitamina B, C si E.

Acai verde

ingrediente

1 portie de proteine din vanilie de mazare organica
1/4 – 1/2 avocado
1 lingura. semințe chia
mâncare de spanac

1 lingura. Acai
1/4 cană de afine ecologice congelate sau proaspete
2 cani de lapte de migdale neindulcit

Instrucțiuni: Așezați toate ingredientele într-un mixer de mare viteză și amestecați la consistența dorită. Dacă nu utilizați afine congelate, puteți adăuga puțină gheață pentru a o răci.

Adăugați niște turmeric

Turmericul conține proprietăți medicinale numite curcuminoide, dintre care cel mai important este curcumina. Sa demonstrat că prezintă activități antioxidante, antiinflamatorii, antivirale, antibacteriene, antifungice și anticanceroase.

O altă componentă cheie a acestei soluții este trigliceridele sale cu lanț mediu (MCT). MCT-urile sunt o grăsime sănătoasă care poate reduce inflamația prin uciderea bacteriilor rele, cum ar fi Candida sau drojdie, care pot supraaglomerare în intestinele noastre. Sunt cunoscuțe și pentru creșterea energiei, scăderea greutății și controlul apetitului. MCT-urile provin cel mai adesea din nucă de cocos. Sunt un ulei clar și fără gust, ușor de adăugat în piureuri.

Adăugați puțină zmeură la acest smoothie pentru a vă lua vitaminele A, C și E!

Cremă de cocos si turmerică

ingrediente

1 lingură de cocos
1 lingura. unt de cocos sau ulei
2 linguri de fibre de salcam pentru alimente
1 cană de lapte cu migdale neîndulcite
1/4 cană de zmeură înghețată sau proaspătă

Instrucțiuni: Așezați toate ingredientele într-un mixer de mare viteză și amestecați la consistența dorită. Dacă nu utilizați zmeura înghețată, puteți adăuga puțină gheață pentru a o răci.

Cum pot aceste smoothie-uri să ne  îmbunătățească sistemul imunitar?

Primavara a venit, dar suntem anemici și obosiți după o iarnă lungă. În această perioadă a anului, îmi place să ajut pe clienții mei să obțină un plus de imunitate cu vitamina C. Vitamina C joacă un rol important în sistemul imunitar: Stimulează producerea de celule albe din sânge, care ajută la combaterea infecțiilor. De asemenea, poate reduce timpul în care o infecție rămâne în organism.

Formula mea de proteine, grăsimi, fibre și verdeață este garantată pentru a vă hrăni corpul cu ceea ce are nevoie pentru a reduce senzația de foame, pentru a vă menține ore întregi și pentru a limita zahărul excesiv. Ele sunt, de asemenea, o modalitate ușoară de a crește consumul de vitamina C, deoarece acestea sunt abundente în verdeață cu frunze, fructe citrice, fructe de padure, și chiar avocado!