10 animale cel putin bizare care nu stiai ca exista!

- Advertisement -

Chiar daca sunt milioane de specii de animale in lume si credem ca le am vazut pe toate, unele mai agresive, mai simpatice sau mai interesate. Inca sunt specii de care nici nu stim ca exista, care sunt din ce in ce mai ciudate.

Hai sa vedem care sunt cele 8 animale pe care nu le-ai vazut niciodata:

#1. Care este cel mai ciudat animal care exista?

  1. Broasca de sticla
    Broaștele de sticlă sunt cunoscute și sub numele de „vad-printre” datorită pielii translucide. Habitatul preferat al acestor specii este pădurea tropicală, în principal în vârfurile copacilor. Corpurile acestor broaște sunt în general de culoare verde aprins sau verde măsliniu, iar burta lor este acoperită cu piele translucidă.
  2. Glacus AtlanticusCunoscută și sub numele de dragonul albastru, această creatură este o specie de melc de mare albastru. Îl puteți găsi în apele calde ale oceanelor, deoarece plutește la suprafață din cauza unui sac plin cu gaz în stomac.\
  3. „Pasari de lira”
    Păsării lire îi lipsește coada lungă și elaborată ca și pasărea liră Superb. Această specie are penaj maro și gri cu o nuanță ușor albastră pe penele capului și cozii. Aceste păsări impresionante au capacitatea de a imita sunete, inclusiv drujbe, alarme de mașină, obturatoare pentru camere, copii care plâng, tonuri de apel și uneori chiar cuvinte.
  4. Caracatita Dumbo
Caracatița Dumbo este o caracatiță umbrelă găsită în întreaga lume. Numele său provine de la „Dumbo” de la Disney, deoarece urechile creaturii sunt asemănătoare cu personajul din titlul filmului.

5. Rechinul Goblin

- Advertisement -

6. Furnica panda

7. Umbonia Spinosa

- Advertisement -

8. Molia colibri

9. Creveți Mantis

10.Peștele Pacu cu dinti umani

- Advertisement -