13 copii din Romania au cucerit America si s-au întors cu 55 de medalii în ţară

- Advertisement -

13 copii şi tineri au trăit în urmă cu o lună, visul american. Cel mai mare concurs de talente din lume, World Championships of Performings Arts, organizat de Statele Unite ale Americii, a clasat România pe locul întâi mondial la talente.

Este pentru prima dată când toţi concurenţi români, cu vârste între 6 şi 21 de ani, au fost premiaţi cu medalii.Totalul medaliilor primite a fost de 55, dintre care 19 de aur.

De aplaudat este şi performanţa pilotul de karting, Bogdan Cosma Cristofor. La 12 ani, pilotul român a devenit numărul unu mondial la clasa lui, după ce a câştigat cursa de karting de pe circuitul italian Franciacorta. Atât Bogdan cât şi fratele său, David Cosma Cristofor sunt şi ambasadori #beactive România.

- Advertisement -

De apreciat munca si talentul acest copii care au reusit in doar o luna sa faca Romania cunoscuta in toata America cu talentul lor. Acestia au fost considerati unii dintre cei mai talentati copii iar medaliile pe care le-au adus in tara sunt dovada vie a acestui lucru.

Nu ramane decat sa ii felicitam si sa le uram cat mai mult succes in tot ceea ce isi doresc sa faca si de ce nu sa ajunga pe cele mai mari scene ale lumii.