Un fotograf a fost lăsat singur în staţiile de metrou din Moscova. O oportunitate foarte rară în care a surprins adevărata frumuseţe a Rusiei.

- Advertisement -

Este foarte greu să fotografiezi un loc prin care trec milioane de oameni în fiecare zi. Fotograful canadian David Burdeny a avut o şansă unică să intre singur în staţiile de metrou din Moscova şi să capteze adevărata frumuseţe a acestora. Aceste staţii transportă aproximativ 9 milioane de oameni în fiecare zi şi cu toate acestea aspectul lor unic este păstrat cu grijă. În timpul scurt pe care l-a avut la dispoziţie, fotograful David Burdeny a surprins o serie de poze care ne arată cum îşi păstrează ruşii tradiţia, chiar şi în staţiile de metrou. Capitala Rusiei deţine cele mai frumoase staţii de metrou din lume, cu siguranţă nu mai găsim niciunde o staţie de metoru care să arate în acest fel.

Staţia Kiyevsskaya.

Staţia Avtovo din St. Petersburg.

- Advertisement -

Staţia Taganskaya. Stalin a făcut parte din echipa de arhitecţi pentru acest loc.

Staţia Komsomolskaya arată ca un vechi palat.

Staţia Belorusskaya era înainte un buncăr de protecţie în cazul unui război nuclear.

Staţia Aeroport. Această staţie are peste 80 de ani.

- Advertisement -

În staţia Novoslobodskaya parcă timpul s-a oprit în loc. Frumuseţea acestei staţii este una aparte.

Staţia Arbatskaya este foarte aglomerată de obicei, se întâmplă foarte rar să o vedem în acest mod.

Cine credea că o staţie de metrou poate să ascundă atâta frumuseţe? Ruşii ţin foarte mult la valorile lor şi asta se vede în arhitectura pe care au adoptato pentru aceste locuri minunate.

sursa: deMilked sursa foto: David Burdeny