Dragoste de frate – a renuntat la scoala si a muncit pentru a-i permite surorii sale sa faca facultatea

- Advertisement -

Oamenii pot forma legături unice unii cu alții, iar aceste legături pot dura chiar o viață întreagă. Cu toate acestea, există una care nu poate fi ruptă sau egalată de nimeni: legătura dintre frați. Linia invizibilă care leagă frații este unică și de neînlocuit.

A renunțat la educație pentru a-i asigura una surorii sale.

O fată thailandeză în vârstă de 27 de ani, pe nume Chanita , a încărcat imagini da la absolvirea ei pe rețelele de socializare, iar postarea a câștigat rapid popularitate. Chiar dacă pozele ei par obișnuite și neremarcabile, poveștile din spatele lor te-ar putea face să izbucnești în lacrimi.

- Advertisement -

După cum Chanita și familia ei știu bine, a obține o educație și a-ți continua studiile pentru a obține o diplomă nu este o sarcină simplă. Această fată drăguță tocmai a absolvit Universitatea Rajabhat din provincia sudică a Thailandei Nakhon Sri Thammarat, deși se credea că va face acest lucru în 2018 .

Potrivit rapoartelor , absolvirea lui Chanita a fost amânată din mai multe motive, dintre care cel mai prezent a fost cel financiar. Fata provine dintr-o familie cu venituri mici, împreună cu fratele ei mai mare și mama ei, care a făcut mai multe sacrificii pentru a le garanta copiilor un stil de viață tipic, dar respectabil.

- Advertisement -

Educația este mai degrabă un privilegiu decât un drept natural în familii precum a lui Chanita. Din această cauză, când s-a înscris la școala de administrație publică, familia ei s-a străduit să finanțeze taxele de învățământ ale ambilor copii.

Astfel, fratele ei a luat decizia de a abandona școala pentru a-i oferi surorii sale cea mai bună educație posibilă, economisind în același timp bani. Chanita, în schimb, nu a fost conștientă de sacrificiul fratelui ei decât mult mai târziu în viață, când ea a fost singura din familie care a terminat facultatea, în timp ce el nu a putut. Această poveste i-a fost transmisă la scurt timp după ce și-a terminat studiile, când mama ei a informat-o despre sacrificiul enorm pe care la făcut fratele ei.

Se înclină în fața fratelui ei pentru a-și exprima recunoștința.

- Advertisement -

Ar putea fi dificil să-ți transmiți cuiva recunoștința ta sinceră pentru că a făcut un astfel de sacrificiu pentru tine în circumstanțe similare. Acest mare schimb de expresii poate părea exagerat, dar cele mai importante gesturi sunt cele simple, dar semnificative.

Pentru frați, scuzele sau cadourile sunt de prisos, așa că Chanita s-a gândit să-și arate recunoștința într-un mod tradițional în cultura thailandeză . În timpul absolvirii ei, ea s-a închinat de fapt în fața fratelui ei mai mare în semn de recunoștință și de cel mai mare respect pentru sacrificiul său. În Thailanda, a face o astfel de mișcare este văzută ca o expresie de reverență sau recunoștință.

Puterea acestui sacrificiu a atins inimile tuturor.

Aceste povești pot mișca sufletul oricui, mai ales a celor care au o legătură strânsă cu frații lor. Familia este întotdeauna pe primul loc, iar ceea ce a făcut fratele ei pentru ea a dovedit cât de departe poate ajunge dragostea unui frate .

Când Chanita a postat pozele pe rețelele de socializare cu descrierea „Mulțumesc acestui tip care a sacrificat totul pentru sora lui”, a devenit instantaneu viral. Asta arată cât de mulți oameni prețuiesc această faptă majoră și semnificația acestei relații, pentru că un lucru este cert: fratele tău te va sprijini mereu.