Ramas vaduv un tata isi cara copilul pe umeri la munca in fiecare zi pentru a nu-l lăsa singur

- Advertisement -

A avea un copil acasă implică sacrificii considerabile şi un alt ritm al vieţii de zi cu zi, lucru pe care mamele şi taţii din întreaga lume îl cunosc perfect. Creşterea unui copil nu este uşoară, mai ales dacă această îndatorire îi revine unui părinte sărac, care poate şi-a pierdut brusc partenerul şi nu ştie cum să gestioneze situaţia şi să-i garanteze copilului o viaţă demnă fără a-l face să-i lipsească ceva esenţial. Astăzi veţi afla despre povestea emoţionantă a unui tată văduv, care recent a făcut înconjurul internetului.

Povestea pe care urmează să v-o relatăm s-a întâmplat în Vietnam şi, în ciuda imaginilor emoţionante care au fost surprinse de autori anonimi, numele acestui tată curajos şi tenace nu este cunoscut; bărbatul este zidar de meserie, dar din moment ce îşi pierduse brusc soţia într-un accident de maşină, nu ştia cui să-l lase pe fiul său nou-născut.

Nu avea rude la care să apeleze pentru a le cere ajutorul şi nici nu îşi putea permite să angajeze o bonă care să-l poată îngriji pe cel mic în timp ce tatăl său este plecat întreaga zi la muncă.

- Advertisement -

O slujbă pe care acest bărbat nu-şi permite să o piardă, având în vedere că este o persoană cu venituri mici şi nu are nicio alternativă pentru a putea câştiga o pâine şi totodată pentru a avea grijă de cel mic. Aşadar, bărbatul a luat o decizie neobişnuită: în fiecare dimineaţă pleacă de acasă pentru a merge la muncă şi îşi poartă literalmente fiul ca pe un ghiozdan, pentru a-l avea mereu aproape şi sub control chiar şi atunci când este plecat de acasă toată ziua.

Desigur, decizia de a lua un nou-născut cu tine la muncă nu este o alegere uşoară, dar este de înţeles, având în vedere situaţia critică în care se află acest tată curajos. Mulţi utilizatori de pe web au aplaudat gestul acestui tată văduv, în timp ce alţii au subliniat că este destul de periculos să-l duci „la muncă” în detrimentul unui climat confortabil şi sigur pentru cel mic.

- Advertisement -

Nu ştim dacă între timp copilul şi-a găsit un loc unde să fie îngrijit sau dacă tatăl a reuşit să plătească o bonă care să-l supravegheze în fiecare zi, dar suntem siguri că gestul impresionant pe care îl face omul acesta în fiecare dimineaţă pentru a merge la serviciu este cu adevărat lăudabil!