Turiştii se înghesuie pentru a se caza în acest hotel unde nu există nici măcar energie electrică. Cu toate acestea hotelul ascunde o frumuseţe rar întâlnită!

- Advertisement -

În Suedia există în hotel unde te poţi caza dacă îţi place natură. Aceste hotel “primitiv” este foarte vizitat de turişti şi este greu să obţii o rezervare. Cuvântul hotel ne duce cu gândul la o clădire mare cu multe camere, dar această descriere nu se potriveşte pentru acest loc. Hotelul STF Kolarbyn se află în oraşul Skinnskatteberg din Suedia. Acest hotel ascunde o frumuseţe a naturii pe care o găseşti doar aici. Nu există nimic luxos în acest hotel, dar cu toate acestea turiştii se înghesuie să îşi petreacă concediul aici.Hotelul este catalogat ca fiind cel mai primitiv din Suedia deoarece nu există electricitate sau duşuri. Camerele sunt dotate doar cu strictul necesar. Turiştii care se cazează în acest loc trebuie să îşi facă singuri de mâncare, să îşi aducă apă şi să îşi strângă lemne pentru foc.

Camerele sunt foarte mici şi nu poţi face altceva decât să dormi sau sa stai lângă foc.

În acest loc eşti înconjurat de natură şi te bucuri din plin de acest lucru. Fiecare activitate este relaxantă şi te face să uiţi de aglomeraţia oraşelor mari.

- Advertisement -

Există şi o sală de mese unde turiştii îşi pot găti singuri mancarea într-o atmosferă relxantă.

Un loc minunat în inima naturii! 

sursa: Good Home Design