Tatăl lor a construit o căsuţă de lemn uimitoare special pentru ele. Locul perfect pentru joacă!

- Advertisement -

Ca părinte îţi doreşti tot timpul ce este mai bun pentru copiii tăi. Acest tătic a vrut să le ofere celor două feţite pe care le are, locul lor perfect pentru joacă. Astfel a venit cu ideea unei căsuţe de lemn unde ele îşi pot petrece timpul în siguranţă. Casa a fost construită în curtea familiei şi a durat aproape un an de zile. Tatăl lor are o firmă de construcţii şi în timpul liber lucra pentru fetiţele lui pentru a le construi căsuţa visurilor lor. Orice fetiţa îşi doreşte să se joace cu păpuşile într-un loc doar al ei, dar staţi să vedeţi ce le-a pregătit tatăl lor.Casuţa este construita din lemn şi are un etaj. Fetele lui au suficient loc pentru joacă, ba chiar mai mult! Aici pot să îşi invite prietenele pentru că spăţiul este foarte mare!Interiorul a fost gândit special pentru ele. Masuţă este mică încât ele pot sta cu uşurintă pe ea, chiar si mobila de bucătărie este pentru înălţimea lor. Culoarea pereţilor a fost aleasă chiar de ele!
În exterior mai există şi un tobogan pentru distracţie în aer liber. Acest loc chiar arată ca o căsuţa gândită special pentru cei mici!

Tătăl lor s-a asigurat că cele mici au tot ce le trebuie pentru a se juca aşa cum vor ele. Imaginaţia lor este foarte bogată şi orice lucru colorat le poate ajuta să îsi creeze amintiri de neuitat!
La etaj avem o canapea şi un fotoliu, în acest loc fetele se pot juca cu păpuşile sau îşi pot face temele. Este important ca ele să se simte confortabil şi să aibă un loc doar al lor.
Tătăl lor este foarte mândru de ce a reuşit să construiască şi îşi doreşte ca într-o zi fetele lui să realizeze ce a făcut el pentru ele şi că le-a ajutat să aibe o copilărie de neuitat. Din fotografii putem vedea că aceste fete sunt foarte fericite pentru ce au primit din partea părinţilor.