Soțul descoperă ceva în fotografia soției de acum 20 de ani. O poveste uimitoare!

- Advertisement -

Credeți în coincidență sau soartă, mai ales atunci când vine vorba de relații romantice? Se întâlnesc doi oameni și se îndrăgostesc, pentru că se întâmplă să fie compatibili sau să fie destinul lor de-a lungul timpului?

Dl Ye și doamna Xue au avut o poveste destul de obișnuită de dragoste. În 2011, ei s-au întâlnit în orașul Chengdu din China. Un an mai târziu, cuplul s-a căsătorit. Ye și Xue au două fiice gemene.

După cinci ani de la căsnicie, ei au descoperit o fotografie pe care au luat-o ca semn că într-adevăr au fost destinați să fie împreună.

- Advertisement -

Cuplul, împreună cu fetele lor gemene au fost vizitate de mama lui Xue. Curiozitatea bunicii de a descoperi cu cine seamănă  fetele mai mult, i-au condus să caute printre fotografiile vechi din copilărie ale lui  Xue.

Una dintre fotografiile soției sale din fața Pieței Patru din Qingdao avea un detaliu surprinzător. Purta o rochie albă și stătea în fața sculpturii roșii.

 

- Advertisement -

Chiar dacă ea era principalul personaj din fotografii, un element din fundal i-a atras atenția. Era un  adolescent în fundalul acestei fotografii din iulie 2000.

Potrivit Channel NewsAsia, Xue a explicat: “Când am văzut fotografia, am fost luată prin surprindere și mi s-a făcut pielea de găină …adolescentul semăna cu actualul ei soț. “

 

- Advertisement -

Ye avea și el o fotografie separată a lui în același moment în care a fost făcută și  fotografia lui Xue. Destul de sigur, fotografia lui Ye era în aceleași îmbrăcăminte și prezentând același monumet, dar dintr-un unghi diferit.

Chiar mai incredibil, raționamentul lor de a fi în acel loc se lega pentru amândoi de problemele desănătate ale mamelor lor. Mama lui Ye a avut apendicită, așa că a plecat în călătorie în locul ei și mama lui Xue a avut o operație dificilă, ceea ce a determinat-o să facă o călătorie pentru a se relaxa împreună cu fiica ei.

Cele două fotografii au confirmat faptul că înainte ca cuplul să se cunoască, au fost fotografiați împreună. De asemenea, a confirmat, în ochii lor, că destinul a ales ca să fie împreună.

Sursa:https://www.liftable.com/carolynfultz/husband-looks-photo-wife-20-years-ago-sees-man-background-knows/