Acest depozit s-a vândut pentru 2,3 milioane de dolari!!!

- Advertisement -

Oamenii continuă să devină mai creativi cu modelele lor de casă. Casele mici devin populare, oamenii transformă hambarele în case și folosesc chiar și containere de transport maritim ca apartamente. Este greu să obții un împrumut pe o casă și este mai ușor să faci de unul singur din tot ce poți. Multe dintre aceste case neconvenționale sunt frumoase și luxoase în interior.

Un depozit din anii 1950 s-a vândut recent cu 2,3 milioane de dolari. Este un preț destul de mare pentru un depozit. Deși ar putea părea un depozit în exterior, este frumos în interior. De fapt, nu ți-ai fi crezut ochii dacă l-ai vedea. Iată câteva fotografii pentru a arăta cât de uimitor este în realitate acest depozit.

- Advertisement -

Casa este imensă. Are o sufragerie mare deschisă, cu suficient loc pentru familie. Este, de asemenea, locul perfect pentru a distra oaspeții în timpul unui joc sau de vacanță gazdă și petreceri de familie. Este rustic, dar plin de verdeață, deci este foarte natural și modern.

Primul dormitor păstrează aspectul uzat, industrial, dar și foarte spațios.
Vopseaua albă îl ajută să o deschidă și există chiar un vechi seif în cameră, care este folosit ca dresser. O multitudine de lumină îl face proaspăt și distractiv.

Al doilea dormitor are un pat în spatele ușilor glisante. De asemenea, are un birou atașat pentru a adăuga mai mult spațiu. Candelabrele și oglinzile mari, agățate în cameră, îi conferă o notă modernă. Se pare că e tipul de loc unde doriți să dormiți cu zilele.

- Advertisement -

Există, de asemenea, mici comori ascunse în fiecare colț. Scaunele suplimentare, șinele de scări din fier și plantații sunt peste tot acasă. Toate aceste elemente mici de design interior fac ca aceasta să fie o casă și nu doar o clădire mare.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre casa de depozit este că spatele a fost transformat într-o curte frumoasă. Există o mulțime de camere și oferă o grădină frumoasă și o zonă de relaxare. Este locul perfect pentru a savura cina, cafeaua sau doar pentru a admira cerul de noapte.

- Advertisement -

Baia este o surpriză răcoritoare. Are placi roșii luminoase de la podea până la tavan.
Un duș mare, oglinda antică și chiuveta Woodgrain îi conferă un stil interesant. Nu este tipul de baie pe care v-ați aștepta să o vedeți într-un depozit.

Bucătăria este, de asemenea, foarte deschisă.
Există o zonă de gătit mare, o masă spațioasă de luat masa și chiar un bar de mic dejun. Chiar și cu toate aceste lucruri, există o mulțime de spațiu pentru a vă deplasa. Din nou, acest lucru îl face ideal pentru petreceri de aniversare, întâlniri de familie și multe altele.

Dacă nu sunteți complet impresionat de interior, locația poate fi un punct important de vânzare, de asemenea.
Se află într-un cartier mare, cu acces dublu la stradă. Este, de asemenea, numit cea mai tare casă din Brisbane. Desigur, nu este ușor să transformi un depozit într-o casă și a fost nevoie de mult timp și bani.

Aceasta nu este o casă pentru toată lumea. Numai prețul ar putea să-i sperie pe cumpărători și faptul că este un depozit nu ajută. Totuși, cineva, evident, a vrut-o pentru că s-a vândut destul de repede. Cine nu ar dori să se uite la depozitul său din exterior și să știe că este o casă de lux în interior?

Există o mulțime de spațiu pentru familii și poate fi întotdeauna redecorată după cum doriți.
Aceasta este doar una dintre casele uimitoare care au fost făcute vreodată.Dacă cineva poate face un depozit să arate frumos, ce urmează? În lumea caselor mici și a creațiilor de casă, nu există limite. Orice visezi, poate deveni o casă frumoasă. De asemenea, puteți paria că cineva undeva va fi mai mult decât entuziasmat să-l cumpere, indiferent de cât de ciudat ar putea părea la exterior.

Sursa:https://homehacks.co/warehouse-just-sold-2-3-million-one-step-inside-youll-know/