Povestea norocoasă a acestui cuplu care a făcut o descoperire de milioane de dolari în timp ce erau cu câinele la plimbare.

- Advertisement -

Un cuplu din California a avut parte de surpriza vieţii lor atunci când îşi plimbau câinele pe proprietatea lor. Au mers pe această rută de sute de ori seara când făceau o plimbare cu câinele lor, dar niciodată nu au observat ce se ascunde lânga un copac. Toată lumea visează ca într-o zi să găsească o asemenea comoară care le poate schimba viaţă. Aceştia chiar au reuşit asta!

Din greşeală aceştia au observat 8 cutii de alumiuniu într-o groapă în pământ. De curiozitate au descis să se apropie. 

Cutiile de aluminiu se alfau sub rădăcinile unui copac pe lângă care au trecut de sute de ori şi nu au observat ce se ascunde acolo până acum. Plimbarea lor pe aici avea să fie diferită deoarece au făcut o descoperire care îi va ajuta mult pe viitor. 

După ce au scos cutiile din pământ, aceştia nu au stat pe gânduri şi le-au deschis imediat. Au rămăs fără cuvinte când au văzut ce se află înăuntru. Fiecare cutie era plină cu monede de aur.

- Advertisement -

După ce le-au deschis pe toate, cei doi au decis să ceară părerea unui expert despre aceste monede. Au mers la cel mai apropiat exper şi au descoperit că aceste monede erau foarte vechi. Aceştia au fost informaţi că probabil monedele au fost ascunse de fostul proprietar al pământului unde locuiesc ei.

Probabil fostul proprietar a vrut să economisească şi să îşi păstreze monedele pentru zile negre, dar cumva aceste monede au rămas în pământ pentru mai bine de 100 de ani!

În total au găsit 1427 de monede care dateaza din perioada 1847-1894. Aceştia au crezut că au găsit o adevărată comoară, dar de fapt valoarea lor este de 27.000 de dolari, dar asta nu este tot!

- Advertisement -

Expertul care a evaluat monedele le-a spus că sunt câteva monede care valoarează 1 milion de dolari fiecare! Această veste i-a făcut să urle de bucurie când şi-au dat seama ca de fapt ei chiar au descoperit o adevărată comoară pe proprietatea lor.

Viaţa lor s-a schimbat din ziua în care au găsit aceste monede şi deşi încă nu au decis ce vor face cu ele, aceste monede le oferă o siguranţa pe viitor.

sursa: Boredom Therapy