Oamenilor le este interzis să viziteze această insulă pentru un motiv foarte tulburător. Puţini au ocazia să se apropie de acest loc.

- Advertisement -

Mulți oameni visează să viziteze o insulă tropicală unde se pot destinde pe plajă si să se deconecteze de la grijile cotidiene. Un loc plin de frumusețe, în siguranță, departe de pericolele lumii. Dar chiar și insulele superbe, potrivite pentru cărți de vizită, pot ascunde pericole neștiute. Spre exemplu, Ilha da Queimada Grande, o insulă mică în apropierea coastei Braziliei, arată inofensiv de la distanță.

Pe măsură ce te apropii, pare un loc perfect pentru cățărări sau relaxare pe plajă.

- Advertisement -

Pentru a intra pe insulă, ai nevoie de un permis din partea guvernului Brazilian. Insula este de fapt unul dintre cele mai înfricoșătoare și periculoase locuri de pe planetă.

Insula se mai numește și „Snake Island” (n.r. Insula Șerpilor), și găzduiește mii de vipere aurii, sub denumirea științifică „Bothrops Insularis”.

- Advertisement -

Aceste vipere au una dintre cele mai mortale mușcături dintre toți șerpii din lume, și se estimează că insula găzduiește între 2000 și 4000 de astfel de șerpi.

Cu siguranță, insula nu e ceea ce pare. Oare merită o vizită pe Ilha da Queimada Grande riscului și aventurii de a supraviețui?