O salvare miraculoasă a unor cățeluși din Koreea. O poveste emoționantă despre oameni care au un suflet mare!

- Advertisement -

Diversitatea culturală a popoarelor este o realitate a vieții noastre. În
multe culturi asiatice se mănâncă carne de câine. Milioane de pui se duc la ferme de carne în fiecare an, unde sunt hrăniți și cresc până când sunt suficient de mari ca să fie mâncați.

Există peste 17.000 de ferme de carne pentru câini numai în Coreea. În această cultură a mânca un câine este la fel cu a mânca o vacă sau un porc. De fapt, unii consideră câinele ca o delicatesă culinară.

Totuși, nu toți coreenii se bucură de mâncarea din carnea de câine și mulți dintre ei sunt împotriva acestei practici și doresc ca aceasta să fie oprită.
Nami Kim este unul dintre acești oameni. Ea este un profesor pensionar și un avocat pentru drepturile animalelor care trăiește în Coreea de Sud. Atât cât poate ea salvează câinii de la a merge la ferme de carne și, de asemenea, ajută la închiderea acestor ferme.

- Advertisement -

Recent a reușit să salveze mai mulți pui și a vrut să se asigure că le-a găsit case sigure, așa că a contactat Animal Humane Society in Minnesota pentru ajutor. Personalul a fost fericit să accepte cățelușele și să le găsească la toate casele noi.

Nami Kim a fost fericită că a primit ajutor. Brie Nodgaard de la Animal Humane Society a spus:

N-am mai făcut niciodată un transport internațional, așa că am avut luni de planificare pentru a face ca acest lucru să se întâmple. Nami Kim a avut nevoie de un loc pentru a adăpostii câinii salvați și am reușit să facem asta! „

Nu a fost deloc ușoară această mutare. Trebuiau să fie „curați” din punct de vedere medical înainte de a putea zbura cu avionul, apoi a trebuit să adunăm bani pentru zborul cățelușelor din Coreea de Sud în Minnesota. Piloții N Paws au fost de acord să aducă puii în siguranță în America.

- Advertisement -

Chicago a fost cea mai apropiată opțiune de aterizare, așa că, odată ce au ajuns puii, trebuiau să fie transportați de la Chicago la Minnesota de un grup de voluntari.
A fost nevoie de o multă planificare, o mulțime de bani, o mulțime de apeluri telefonice și o mult ajutor. Puii au ajuns în siguranță și asociația a început să caute noi case pentru ei. Personalul a anunțat că vor fi disponibili pentru adopție, iar publicul a răspuns mai bine decât oricine se aștepta.

Cei 10 pui au fost numiți Tora, Bliss, Honey, Rosie, Tannie, Tommy, Charlie, Mark, Tucson și Leo. Oamenii de abia așteptau să-i întâlnească. Puii erau obosiți, dar, de asemenea, fericiți să fie în siguranță, curați, hrăniți și sănătoși.

- Advertisement -

Păreau să știe că lucrurile se vor îmbunătăți pentru ei.
Nodgaard a vorbit despre ziua când puii au devenit disponibili spre adopție. El a spus:

Ușile s-au deschis la ora 10:00. O femeie a așteptat în linie până la ora 6:30 pentru a se asigura că ar putea să dea unul dintre acești cățeluși salvați spre o viață mai bună. Până la 11 dimineața, fiecare cățeluș a fost adoptat „

Toată lumea a fost bucuroasă să poată participa la salvarea acestor pui. Ei știu că sunt mai mulți care au nevoie de case iubitoare și că nu pot fi niciodată salvați. Acești cățeluși se îndreaptă spre o viață mult mai bună și nu vor trebui niciodată să se mai îngrijoreze de a fi masa cuiva. Toată lumea care i-a ajutat răsuflă ușurați acum.

Nodgaard o consideră Nami Kim un erou.
„Doar știind povestea lor și destinația vieții lor, lucrurile se schimbă pentru totdeauna. Nami Kim este cu adevărat o femeie remarcabilă și este eroul meu! Cuvintele nu pot exprima cât de bucuros, mândru și fericit sunt să fac parte din această schimbare!”

Sperăm că mai mulți oameni vor merge în Coreea pentru a-l ajuta pe Nami Kim să salveze cât mai mulți pui de la fermele de carne.
Aceste cățelusi vor avea nevoie de case iubitoare și proprietari grijulii. Poate că, în cele din urmă, cultura se va schimba și oamenii se vor opri din a mai mânca câini.

sursa: https://animalchannel.co/puppies-saved-from-meat-farm-korea/