O pisică siameză a devenit cea mai bună prietenă a unui ponei. O poveste care ne arată că animalele ştiu ce înseamnă prietenia

- Advertisement -

Atunci când te gândești că două animale ar fi buni prieteni, probabil o pisică și un ponei nu e chiar primul lucru care îți vine în gând. Dar chiar asta s-a întâmplat atunci când Comet, un ponei Connemara în vârstă de 5 ani și Louis, o pisică siameză în vârstă de 6 ani s-au întâlnit pentru prima oară.

Cei doi au format o legătură care pare să meargă mai departe de prietenie. Se întâmplă rar să îi zărești pe cei doi despărțiți unul de altul, până chiar și Emma Massingale, antrenoarea lui Comet fiind surprinsă de prietenia lor incredibilă.

- Advertisement -

Totul a început când Louis, pisica siameză, a început să stea în preajma lui Emma. Louis a urmat-o în grajdurile unde se aflau caii de care Emma avea grijă, unde l-a întâlnit pe Comet. Pe atunci, Emma, care este un antrenor profesional de echitație, îl avusese pe Comet de trei ani, iar acesta nu avusese niciodată un prieten – cel puțin nu unul ca Louis. La început, Emma era singura care îl călărea pe Comet, dar după o vreme, Louis a început să i se alăture.

Emma spune că Louis nu are nevoie de prea multă încurajare ca să se suie în spatele lui Comet. Louis se simte ca acasă în grajdul lui Comet, iar de când Emma l-a adoptat pe Louis, acesta pare să se fi adaptat excelent la noua lui viață, inclusiv la noul lui prieten, Comet.