Acasă WOW O minunată cabană albă de tip suedez! Interiorul te cucerește de la prima vedere.

O minunată cabană albă de tip suedez! Interiorul te cucerește de la prima vedere.

0
O minunată cabană albă de tip suedez! Interiorul te cucerește de la prima vedere.

Cabana superbă se află în zona rurală suedeză, înconjurată de un gard alb de piatră. Casa are un acoperiș de teracotă șifonat, care contrastează frumos cu albul său. Dar interiorul casei este cu adevărat uluitor.

Treceți prin ușile franceze ale cabanei și intrați într-un foaier mic.

Cu toate că încăperea este albă, pardoselile din lemn de esență tare oferă căldură și contrast. Acest foaier este locul perfect pentru a-ți atârna jacheta și a lovi cu piciorul ghetele tale murdare. Prin adăugarea de plante, se obține un aer proaspăt încântător.

Camera de zi este plină de farmec.

Camera de zi este un amestec perfect de rustic ce întâlnește luxul, după cum puteți spune prin pereții din lemn sculptat și candelabrul de cristal. O masă de cafea din răchită servește ca spațiu de depozitare în timp ce amestecul de perne și pături fac ca încăperea să se simtă confortabilă și primitoare. Ferestrele mari permit o cantitate mare de lumină naturală să intre în cameră.

Bucătăria este mică, dar la fel de impecabil decorată ca și restul casei.

Bucătăria are o sobă de lemn antic pentru gătit, tavan din lemn acoperit cu lemn și podele și câteva dulapuri pentru un pic de depozitare. Un covor de mici dimensiuni adaugă un element de culoare bucătăriei albe. Această cabană are chiar și un cuptor de pizza care este ceva ce nu vedeți în multe case.

 Alături de bucătărie se află micul loc de luat masa

Locul de luat masa constă dintr-o masă din lemn, bancă și scaune. Deși nici unul dintre ei nu se potrivește, toți par să funcționeze perfect împreună. Decorul eclectic și o pereche de perne aruncate și un pic de confort în spațiu. Locul de luat masa este situată sub o altă fereastră din acasă, făcând zona să se simtă frumoasă și luminată.

Detalii mici și surprize pot fi găsite în fiecare colț al cabanei.

Cărămidă expusă, podele din lemn și panouri din lemn spalat în alb, contribuie la abundența farmecului acestui cabană. Este ca și cum ar fi fost rupt direct de pe paginile unei povestiri.

Nu este o surpriză faptul că dormitorul pare de revistă!

Ar fi greu să ieși din pat dimineața dacă ai un dormitor ca acesta. Acesta are un pat mare king-size, cu lenjerii și pernele de culoare albă și neutră. Pereții și plafoanele din lemn, acoperite cu lemn, conferă camerei o senzație rustică, în timp ce ferestrele mari cu perdele curgătoare adaugă un element de vis și capriciu.

Lângă ușa din spate se află un birou și o zonă mică de relaxare.

Bucurați-vă de o ceașcă de cafea sau citiți o carte frumoasă în timp ce stăteți într-un scaun balansoar, admirând peisajului rural. Există, de asemenea, un birou și un spațiu de lucru situat în fața spațiului deschis în perete.

Continuând pe ușa din spate și ajungeți în spatele curții într-un hamac relaxant.

Ceea ce face ca această cabană suedeză atât de minunată este că atât interiorul, cât și exteriorul sunt atât de incredibil de primitoare. Mergând cu o schemă de culoare albă a fost o alegere înțeleaptă, deoarece permite tuturor detaliilor mici să iasă în evidență.
O altă vedere a exterioară a casei arată cât de uluitoare este proprietatea.

Curtea din spate se mândrește cu o grădină mare, cu masă de picnic, pentru a servi al fresco. Există chiar și o masă de picnic mai mică pentru copii.

Sursa:https:https://homehacks.co/swedish-cottage-all-white-interior/