O femeie s-a îndrăgostit de un cerșetor în Amsterdam. O poveste uimitoare!

- Advertisement -

Dragostea poate fi găsită acolo unde te aștepți mai puțin. Indiferent de locul unde o găsim, dragostea este un lucru incredibil de frumos și misterios. Și nimeni nu știe mai bine acest lucru decât femeia care și-a găsit viitorul soț într-un bărbat fără adăpost!

This is 41-year-old Emmy Abrahamson.Emmy este din Suedia, dar viața ei a fost schimbată pentru totdeauna când a fost vizită la un prieten în Amsterdam, în 2006. Întreaga ei lume a fost întoarsă cu susul în jos în timp ce stătea pe o bancă. În timp ce-și aștepta prietenul, Emmy a fost abordată de Vic Kocula.

While waiting for her friend, Emmy was approached by Vic Kocula.Chiar dacă în apropiere era un ceas masiv, Vic a întrebat-o pe Emmy dacă știe ce oră era. Imediat, Emmy a înțeles că era ceva special cu  Vic.”De la departare am văzut că era un om fără adăpost deoarece era foarte murdar, iar părul și barba lui era erau foarte murdare”, a spus ea.

- Advertisement -

În ciuda acestor detalii, Emmy și Vic au început să povestească.

Regardless of his lack of housing, Emmy and Vic started talking.

„Imediat ce am început să vorbim am observat că avea cei mai frumoși ochi pe care i-am vazut vreodata” . Emmy a fost imediat atrasa de el.

Potrivit lui Vic, sentimentul a fost cu siguranță reciproc.

- Advertisement -

According to Vic, the feeling was definitely mutual.

Și el a fost atras de ea. Îi plăcea că Emmy relaxată și sigură de ea însăși și treptat și Vic a început să se simtă bine în preajma ei, chiar dacă era fără adăpost.

Vic had found himself homeless after he became broke during a backpacking trip.

În ciuda tuturor, Emmy l-a întâlnit, în același loc, cinci zile mai târziu.

- Advertisement -

Despite all of that, Emmy met him in the same spot five days later.

Ei au petrecut ziua împreună, dar Emmy a trebuit să se întoarcă acasă la Viena. Emma i-a dat lui Vic numărul ei de telefon și a plecta cu speranța că într-o zi el o va suna.

Au trecut trei săptămâni și a primit apelul mult așteptat.

Three weeks went by and she received the call she was waiting for.

„Nu știam dacă o să-l mai văd din nou, chiar dacă speram. Trei săptămâni mai târziu, când tocmai împlineam 30 de ani, am primit apelul  într-o dimineață luni. Era Vic care a spus: „Sunt aici acum”.

Vic a găsit suficienți bani pentru a-și cumpăra un bilet de tren până la Viena.

Vic made enough money to buy a train ticket and followed Emmy all the way to Vienna!

Acum cuplul are deja o istorie de 10 ani împreună. Încurajat de Emmy, Vic a terminat facultatea și a devenit inginer mecanic.

Emmy chiar a scris o carte intitulată: „Cum te poți îndrăgosti de un bărbat fără adăpost?” Ea relatează povestea dragostei lor incredibile, căsătoria lor într-un castel și faptul că au devenit părinți de gemeni!

Deci, atenție la cine încearcă să vorbească cu tine … ar putea fi dragostea vieții tale!