O femeie a născut într-un spital din Japonia şi ne arată ce a mâncat timp de 4 zile cât a stat în spital.

Mâncarea din spital a avut mereu o reputaţie foarte proastă, dar iată că în Japonia lucrurile nu stau chiar aşa. O femeie care a născut într-un spital din Japonia a fotografiat toate mesele pe care le-a primit cât a fost spitalizată, iar acestea te vor surprinde cu siguranţă. Multe dintre aceste mese arată mult mai apetisant ca într-un restaurant, fiind extrem de diversificate, conţinând şi mâncăruri traditionale, dar şi foarte gustoase.

- Advertisement -

Spre exemplu, aceasta este prima masa pe care a servit-o: Omuraisu, salată de paste, supă de pui, inele de calamar, fructe şi ceai verde.

Paste cu ciuperci, salată de cartofi, salată cu brocoli şi bacon, supă de pui, pâine, fructe şi ceai verde. 

Pui crispy cu salată de varză, Agedashi Tofu, salată de morcovi, orez, supă Miso.

- Advertisement -

Peşte pane cu sos tartar, cartofi la cuptor, salată Hijiki, spanac şi morcov tras la tigaie, orez şi ceai verde.

Advertisements

Brânză Camembert şi stafide, vită la cuptor, piure de cartofi, Kabocha, rădăcină de floare de Lotus în sos, supă de porumb, orez, salată, Tiramisu, fructe, suc de portocale şi ceai verde.

- Advertisement -

Pui cu sos de ciuperci, carne de porc şi dolveac înăbuşite, salată de morcovi, orez, supă Miso, Chawan Mushi.

Somon cu sos de ciuperci, tăieţei de orez Soba, orez, vinete cu carne de vită, brocoli şi salată Hijiki.

Dorada, salată de paste, chifteluţe de pui, ridichi murate, orez, supă Miso, Chawan Mushi, ceai verde.

Preparate gourmet servite în spitalele din Japonia! Tu ce părere ai? Crezi se va putea îmbunătăţi acest aspect şi în spitalele din România?

Sursa: BoredPanda

Advertisements

Advertisements