A găsit 3 containere abandonate şi le-a transformat într-o casă cu un aspect modern. Priviţi cum arată interiorul!

- Advertisement -

Tot mai mulţi oameni îşi construiesc case din materiale reciclabile şi care sunt prietenoase cu mediul. Aceşti oameni s-au folosit de 3 containere abandonate pe care le-au transformat într-o casă uimitoare. Pe lângă aceste containere, constructorii au folosit materiale din bambus, un sistem de colectare a apei de ploaie şi pe acoperiş au fost montate panouri solare. Casa a fost gândită de la început să fie o casă sustenabilă şi să nu se folosească de o altă energie decât pe cea care o produce.

Construcţia a început cu aranjarea containerelor pentru structura casei.

A fost montată şi o structură de lemn peste cea de metal, apoi au fost montate ferestrele.

- Advertisement -

Datorită felului în care au fost aranjate containerele, casa a prins o formă modernă şi nici prin cap nu îţi trece că la baza ei stau nişte containere vechi.

Pereţii din interior au fost vopsiţi în alb. Această culoare împreună cu mobilă minimalistă oferă o senzaţie de un spaţiu bine aerisit.

- Advertisement -

După cum observăm, proprietarii au ales un mobilier simplu şi cu bun gust.

Bucătăria este open space cu un mobilier alb. În acest loc nu te simţi înghesuit de loc, mai ales după ce au fost deschise ferestrele uriaşe care îţi aduc natura aproape de de casă.

- Advertisement -

La etaj se află două dormitoare spaţioase amenajate în acelaşi stil ca şi restul casei.

Părinţii nu au uitat de locul de joacă.

După ce vezi cum arată interiorul, parcă ai şi uitat că această casă superbă a fost făcută din containere. Arhitectul a avut o viziune uimitoare!

sursa: Good Home Design