În exterior arată ca o biserică veche, dar interiorul a fost schimbat complet. Cum au transformat aceşti oameni biserici vechi în adevărate case de lux.

- Advertisement -

O clădire veche poate fi transformată într-un loc bun de locuit foarte uşor atâta timp cât lucrezi cu un arhitect cu idei măreţe. Există o mulţime de proiecte în care casele vechi au fost transformate în locuinţe moderne dotate cu mobiler şi aparaturi de ultimă generaţie. Mai mulţi arhitecţi au dus această idee la un alt nivel şi au început renovarea bisericilor vechi care nu mai erau folosite. Acum bisericile au un interior total diferit faţă de ce era înainte şi chiar au fost cumpărate de oameni care sunt doritori să locuiască într-o astfel de casă.

Din exterior multe din ele arată că o biserică clasică, dar de fapt aceste biserici ascund un interior modern care parcă nu se potriveşte cu aspectul din exterior.

Interiorul acestei biserici din căramidă a fost renovat complet şi au fost introduse elemente din sticlă care oferă multă lumină naturală.

Pentru acest proiect arhitectul s-a folosit de tavanul înalt şi a creat un spaţiu aerist care se potriveşte perfect cu podeaua de lemn.

- Advertisement -

Deşi multe dintre aceste proiecte nu mai arată ca o biserică în interior, aceaşti proprietari au decis să păstreze ferestrele clasice ale construcţiei.

Această fostă biserică este situată pe malulul unui lac, iar acum proprietarii se pot bucura de o privelişte uimitoare care se potriveşte perfect cu interiorul de lemn.Exteriorul acestei biserici nu te face deloc să te gândeşti că înăuntru se află o casă modernă. Contrastul de culori este spectaculos!

Design-ul modern împreună cu ferestrele clasice se combină perfect pentru această casă. Interiorul de culoare albă aduce un plus pentru un spaţiu aerisit.

- Advertisement -

Această biserică se afla într-un complex de case moderne. Deşi exteriorul nu arată asta, această casă renovată se potriveşte perfect în acest loc.

Încheiem cu cea mai mare casă din această categorie. De afară arată ca un castel, iar proprietarii s-au folosit de spaţiul mare pe care l-au avut la dispoziţie şi l-au transformat într-o adevărată casă modernă.

sursa: Boredom Therapy