După ce a aflat că suferă de o boală teribilă, a cumpărat o peşteră pe care a amenajat-o în casa visurilor lui.

- Advertisement -

Stresul şi agitaţia zilnică ne fac să visăm la momentul în care vom putea lăsa totul deoparte şi ne vom putea stabili într-un loc conectat cu natura, departe de tot. Anglo Mastropietro a fost un manager cu un succes veritabil, care a ales să renunţe la job-ul lui, să vândă tot şi să se mute într-o peşteră. Toate acestea s-au întâmplat după ce a fost diagnosticat cu scleroză multiplă, moment în care a realizat că este timpul să îşi îndeplinească visul, acela de duce o viaţă simplă, lipsită e griji într-un loc în care se simte cel mai bine.

După ce a dus o viaţă în care totul se învârtea în jurul banilor şi al succesului, Angelo s-a îndreptat spre Worchestershire County, Marea britanie.

- Advertisement -

În timp ce se plimba prin împrejurimi, a început să plouă, iar peştera din imagini a fost locul unde s-a adăpostit. Atunci a realizat că acela este locul unde vrea să se stabilească. A investit o sumă mare de bani pentru a reuşi să construiască o locuinţă, însă, în cele din urmă, imaginile vorbesc de la sine. O casă de vis!

- Advertisement -

După 5 ani de muncă şi o investiţie de 100.000 de lire, acesta este mândru de ce a reuşit să construiască.