Cei mai mulți dintre noi intră în magazin alimentar cu un buget. Un buget pe care încercăm să-l respectăm. Cu toate acestea, problema este că deseori cheltuim mai mult decât ne propunem atunci când intrăm în magazinul alimentar.
Vestea bună este că te poți opri din golirea portofelului de fiecare dată când cumperi produse alimentare. Există o mulțime de modalități de a reduce costurile la magazin alimentar. Rachel Ray Show a invitat-o pe Danielle Kartes, mamă a doi copii și autoare a unei cunoscute cărți de bucate la show-ul lor pentru a le spune publicului cum cumpără alimente pentru o săptămână cu un buget destul de modest
Iată ce a spus ea la The Rachel Ray Show:
1) Stabiliți de ce aveți nevoie și ce aveți în frigider
Cheltuirea banilor pentru lucrurile pe care le aveți deja este cea mai mare risipă de bani. Mai ales dacă există alte produse de același tip care se pot strica. Asigurați-vă că verificați frigiderul și cămara pentru a putea face inventarul a ceea ce aveți și nu aveți.
2) Construiți meniul zilnic din produse de bază și nu din semipreparate
Începeți în secțiunea de produse proaspete și planificați-vă meniul în jurul a ceea ce este de sezon. Cheia aici este aceea de a fi flexibil în ceea ce privește produsele alese și să le alegeți pe cele proaspete în locul celor deja gătite sau procesate.
3) Cumparați plante vrac
Ar trebui să cumpărați cu siguranță ierburi atunci când sunt în vânzare și în vrac. Ei pot oferi un gust fantastic meselor dumneavoastră. De asemenea, le puteți congela pentru o utilizare ulterioară dacă doriți.
4) Nu cumpărați plantele verzi preambalate
Nu mai cumpărați salată prespălată din cutii. Plătiți pentru plastic inutil. Este mai bine să cumpărați salată în secțiunea în vrac și pungă și să le spălați dvs.
5) Reutilizare, reutilizare, reutilizare
Nu lăsați resturile să se deterioreze. Combinați ingredientele pentru a crea noi mese din aceste ingrediente. Folosiți înlocuitori, dacă nu aveți tot ce aveți nevoie pentru o rețetă, cum ar fi zdrobit covrigei de covrigi în loc de pesmet.
6) Nu cumpărați carne fără os
Nu cumpărați carne fără os. În schimb, cumpărați carne cu os care este mai ieftină. Porționați-o dvs într-un procesor de bucătărie.
Sursa: https://homehacks.co/stop-spending-fortune-grocery-store-six-money-saving-tips/