Trei medalii în doar jumătate de oră, performanţă fabuloasă reuşită de România la înot !

- Advertisement -

Înotătorii români au obţinut trei medalii la FOTE Maribor 2023, în doar jumătate de oră. Cei trei sportivi au reuşit o performanţă fabuloasă.

”Aur, aur, bronz – trei medalii la înot pentru România într-o jumătate de oră. Înotătorii români dau recital în Centrul de înot din Maribor!”, a transmis Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Trei medalii cucerite la înot, în doar jumătate de oră, la FOTE

Daria Silişteanu a cucerit medalia de aur în proba de 100 metri spate, Robert Badea şi-a adjudecat, de asemenea, medalia de aur la 400 metri mixt, iar Darius Coman a obţinut bronzul la 100 metri bras.

Inotătorii români dau recital în Centrul de înot din Maribor!
Daria Silișteanu a cucerit AURUL la 100 m spate, Robert Badea și-a adjudecat de asemena AUR la 400 m mixt, iar Darius Coman a luat BRONZ la 100 m bras!

- Advertisement -

Felicitari TRICOLORI! Hai TEAM ROMANIA!”, se arată în mesajul postat de COSR, pe pagina oficială de Facebook.

David Popovici, despre noua senzaţie a înotului din România, Daria Silişteanu
David Popovici a oferit primele declaraţii desprenoua senzaţie a înotului din România, Daria Silişteanu. El a vorbit după ce a stabilit un nou record naţionala proba de 50 de metri fluture, la Campionatul Naţional de Înot.

Marele nostru campion a vorbit şi despre performanţele colegei lui de la Dinamo, Daria Măriuca Silişteanu, care la doar 14 ani, a câştigat aurul la 50 de metri fluture.

- Advertisement -

„M-a interesat şi timpul şi mi-am dorit să câştig. Din câte ştiu, este un nou record naţional. Cred că este important să nu punem presiune pe ea (n.r – Daria Silişteanu). Şi eu încerc să nu pun presiune pe mine, sau să o menţin redusă. O felicit!

Unul dintre visurile mele este să avem un lot complet pentru Jocurile Olimpice şi pentru Mondiale. Le doresc tuturor sportivilor să reuşească şi să se simtă bine”, a spus David Popovici, pentruTVR.