Credeți că o casă de doar 2 metri lățime poate fi confortabilă?

- Advertisement -

Această casă extrem de îngustă în Londra este cunoscută sub numele de „Casa slim” pentru un motiv bun – are o lățime de doar 2 metri.


Cu o valoare pe piața imobiliară de aproximativ 1,4 milioane de dolari, această casă incredibilă este exemplul clasic al unei case „tip vagon”, care este o locuință sau o locuință în formă neregulată, care se potrivește în regiuni dens populate. În acest caz, Casa Slim a fost construită într-o alee care odată a servit drept acces.

În 2013, Casa Slim a fost reproiectată de Alma-nac, iar scopul lor a fost acela de a crea cât mai mult spațiu în această casă îngustă. Când intri înăuntru, vei vedea că ei și-au atins acest obiectiv și este uimitor cum au făcut asta.

Imediat după ce ați intrat în casă, veți uita că are doar o lățime de doi metri.

- Advertisement -

Intrarea are un raft mare, care oferă o mulțime de spațiu de depozitare pentru cărți, poze și poșete. Există chiar și un spațiu încorporat pentru a atârna jachetele și a păstra pantofii. După cum puteți vedea, deși locuința este îngustă, aceasta face ca ea să fie lungă.

Imediat după intrare și scară este camera de zi, extrem de confortabilă.
Planul deschis al planșei ajută spațiul să se simtă mare și spațios. Camera de zi are două fotolii, o canapea și un perete cu accent de cărămidă. Decorul a fost gândit cu grijă pentru a evita ca zona să se simtă aglomerată. Pereții strălucitori albi fac ca camera să se simtă strălucitoare, iar lumina încastrată luminează încăperea atunci când soarele apune.Continuați să mergeți prin camera de zi și veți intra în bucătăria stilată a casei.

- Advertisement -

Bucătăria lungă creează un spațiu generos. Există, de asemenea, un cuptor și o gamă variată de aparatură specifică, precum și un frigider din oțel inoxidabil. Plăcile albe reprezintă o completare uimitoare a lemnului natural.

Trecând prin bucătărie veți ajunge la locul de luat masa.

- Advertisement -

Aceeași podea din bucătărie o regăsim și aici. Există o masă de lemn prelucrată manual, unde pot lua masa cu ușurință între șase și opt persoane. De asemenea, dispune de un luminator mare care se află deasupra mesei, permițând pătrunderea luminii naturale a soarelui.

Dacă vremea este plăcută, ieșiți în spațiul verde absolut fantastic din spatele casei. Un traseu vă duce la o punte și un foișor cu viermele care atârnă de sus. Este locul perfect pentru a găzdui o cină sau pentru a vă bucura de ceașcă de cafea de dimineață.

La etajul al doilea, veți găsi două dormitoare, precum și o baie. Primul dormitor are un pat queen-size.
Acest dormitor special are un raft încorporat, care funcționează ca un șemineu, precum și două lămpi de lectură montate deasupra. Deși camera este mică, există suficient spațiu pentru un dupal de haine. Peretele și tavanul înclinat au două ferestre mari, care imită luminatoarele.

Un alt dormitor la etajul al doilea are un pat de o persoană, un dormitor și o bibliotecă. Există două ferestre cu cadru de cadre cu cutii de flori adorabile pe exterior. Încă o dată, decorul a fost menținut la minimum.


Una dintre băile de la casă are un duș și niște corpuri simple, alb. Un perete de faianță verde cu lumină albă adaugă o ușoară culoare în cameră. Există un raft încorporat sub oglindă pentru articole de toaletă.


Etajul al treilea al Casei Slim are un alt dormitor și o baie, precum și un birou.
Un alt pat queen-size se află la etajul al treilea, cu același perete și tavan înclinat.

A doua baie din casă este chiar mai uimitoare decât ultima.Această cameră are un duș cu efect de ploaie în plus deține și o cadă de baie adâncă. Această cameră a fost proiectată cu o combinație superbă de culoari alb și bronz.

Biroul este deschis, aerisit și este spațiul perfect pentru studierea sau finalizarea oricărui proiect de lucru.

Ce părere aveți? Cu siguranța nu mai considerați lățimea de 2 metri a unei acse ca fiind un impediment de o transforma în casa visurilor dumneavoastră!

sursa:https://homehacks.co/skinny-house-just-91-inches-three-bedrooms/