Când a văzut ce păr are clienta ei, a rămas şocată! După ce i-a aflat povestea, a muncit 13 ore pentru a-i oferi o schimbare totală de look.

- Advertisement -

Aspectul fizic este primul criteriu după care oamenii te judecă, dar niciodată nu este bine să judeci o carte doar după copertă. Astfel, atunci când Kayley, un hairstyle-ist din Iowa, şi-a văzut clienta de doar 16 ani, a rămas şocată. Nu i-a venit să creadă în ce hal arată părul ei, nu se mai confruntase cu aşa ceva niciodată.

Kayley, a aflat mai apoi că adolescenta se lupta cu depresia şi, pur şi simplu, nu a mai avut niciun interes în a avea grijă de ea, iar în momentul în care a realizat în ce hal a ajuns, atunci a venit la salon cerându-i lui Kayley să îi tundă tot părul.

- Advertisement -

Kayley nu avea de gând să facă asta, aşa că a petrecut 13 ore în două zile, muncind pentru a-i reda frumuseţea pe care o pierduse. Atunci când Kayley a terminat, transformarea a fost una incredibilă.

- Advertisement -

Nu s-a mai confruntat niciodată cu o astfel de situaţie, dar a ştiut că tot efortul pe care l-a depus nu a fost în zadar şi că i-a redat, chiar şi pentru puţin timp, zâmbetul pe buze. De la salon, adolescenta a mers direct la şcoală, mult mai încrezătoare, acolo unde toţi colegii au încurajat-o! Depresia este o problemă foarte gravă care trebuie avută sub control încă de la primele semne!