Avea doar 17 ani când ea i-a salvat viaţa, acum după 10 ani cei doi s-au căsătorit. O poveste impresionantă!

- Advertisement -

Când avea doar 17 ani, Kevin a suferit o depresie teribilă şi a fost pe punctul de a-şi pune capăt zilelor, însă la momentul potrivit a primit un apel de la Blake. Kevin suferea de depresie şi se împăcase cu gândul că sinuciderea este cea mai bună soluţie pentru el. În seara în care s-a decis să o facă, a scris câteva rânduri pe o foaie, iar la câteva secunde după ce a terminat, a primit un apel de la un număr privat. Iniţial nu a dorit să răspundă, însă s-a gândit că nu va ştii niciodată cine l-a sunat şi a răspuns….era Blake. Pe Blake a cunoscut-o în urmă cu an de zile într-o tabără şi s-au plăcut din primele secunde. Cei doi nu au mai vorbit de atunci. 

Kevin a răspuns, iar Blake a simţit că ceva nu este în regulă şi într-un final a reuşit să îl convingă să aleagă să trăiască şi să nu facă un gest necugetat. Cu trecerea timpului cei doi au avut iubiţi, însă mereu au ţinut legătura ca prieteni.

La 10 ani de la tentativa de sinucidere, Kevin a realizat că îşi doreşte să îşi petreacă tot restul vieţii alături de Blake şi astfel a cerut-o în căsătorie.

- Advertisement -

Ea a spus „da”, s-au căsătorit şi sunt mai fericiţi ca niciodată!

- Advertisement -

O poveste impresionantă de dragoste!

Sursa: People