Au tot scăzut din preţul casei, dar tot nu au reuşit să o vândă. Când vei vedea ce este înăuntru, vei înţelege de ce.

- Advertisement -

După cum ştiţi vânzarea unei case este un proces dificil. Trebuie să ne ocupăm de foarte multe aspecte şi probleme pe care nu le putem anticipa.
Gillian şi David Walsh nu şi-au putut vinde casa sub nici o formă. După o reducere de 75.000 $ din preţul iniţial şi 13 luni pe piaţa imobiliară, tot nu au reuşit… Cea mai mare problemă este interiorul.

Din exterior este o casă frumoasă, mare şi întreţinută. Are 6 dormitoare şi este perfectă pentru o familie numeroasă. În momentul în care păşeşti înâuntru, totul ia o altă întorsătură. Parcă intri într-un magazin de antichităţi! Kitsch-ul este adus la cote incredibil de mari!

1

- Advertisement -

2Cei doi soţi şi-au crescut cei 8 copii în această casă, iar acum este prea mare doar pentru ei. Doar că interiorul le creează mari probleme, cei care vin să vadă casa sunt pur şi simplu înspăimântaţi de ceea ce vad. Le oferă un sentiment că ceva nu este în regulă cu această casă.
3

4 5

Din păcate potenţialii clienţi nu pot să vadă ce se ascunde în spatele decorului, o casă mare şi frumoasă, perfectă pentru o familie numeroasă!

Tie cum ţi se pare?