Aceste restaurante îţi oferă o privelişte de neuitat. Au ajuns să fie foarte căutate datorită peisajului uimitor pe care îl oferă!

- Advertisement -

O visită la un restaurant poate fi ceva banal pentru mulți dintre voi. Cu toate acestea, trebuie să știți ca există o mulțime de restaurante care vă oferă o experință de vis. Astfel de restaurante pun accent atât pe preparate, cat și pe interior. Voi ați mânca intr-un restaurant situat pe marginea unei stânci, dar într-unul subacvatic? Există astfel de locuri și puteți fi siguri că le veți aprecia foarte mult dacă vă veți decide să le vizitați.

Restaurantul Ithaa Undersea din Maldive.

Situat sub suprafața apei, acest restaurant unic vă va face să admirați mai mult viața marină. Veti putea vedea toți peștii care înoată în jurul vostru, iar priveliștea va fi una foarte interesanta.

- Advertisement -

Restaurantul The Rock, Tanzania.

Veți putea ajunge la acest restaurant mergând cu barca. El este construit pe o piatra. Veți avea impresia că sunteți în mijlocul oceanului.

Cină la înălţime.

- Advertisement -

Există multe locuri în care se desfășoară o astfel de activitate. Cina va fi servită la o masă situată deasupra orașului. Mâncarea va fi preparată chiar în fața voastră. Acest concept a fost adus și la noi in țară.

Restaurantul Redwoods Treehouse din Noua Zeelandă.

- Advertisement -

Restaurantul acesta special este situat la o înălțime destul de mare. Clienții se pot bucura de o priveliște deosebită și de o cină excelentă.

Restaurantul De Kas din Olanda.

Acest restaurant oferă clienților posibilitatea de a degusta mâncare ce a fost crescută chair în interiorul acestei sere.

Restaurantul The Bubble Room din Florida.

Acest restaurant este caracterizat prin culoare, el amintind de carnaval.

Restaurantul Weng din China.

Restaurantul a fost construit pe marginea unei stânci.

Restaurantul Le Panoramic din Franţa.

Acest restaurant este destinat persoanelor care doresc să se bucure de o privire panoramică asupra muntelui Mont-Blanc în timp ce își savurează preparatele.

Restaurantul Snow Village din Finlanda.

Acest restaurant a fost construit în totalitate din gheață și zăpada. El oferă clienților o experiență inedită.

Sursa: InspireMore