Aceste minunate poze cu lalele te vor face să-ți dorești să vizitezi Olanada

- Advertisement -

Sunt  fotograf de călătorii și peisaje care este mult timp pe drumuri. Călătoriile mele mă duc pe ţărmuri îndepărtate, dar întotdeauna încerc să fiu acasă în timpul sezonului lalelor din Olanda. Acest lucru nu este întotdeauna ușor, deoarece momentul exact al înfloririi este destul de aleatoriu. Uneori, lalelele înfloresc în aprilie, alteori trebuie să așteptați până în luna mai. Sunt de obicei aici pentru o perioadă de 2-3 săptămâni, în funcție de vreme. Un pariu sigur este, de obicei, sfârșitul lunii aprilie.

Majoritatea turiștilor se îndreaptă spre faimoasa noastră grădină de lalele numită „Keukenhof”. Este frumos pentru o vizită, dar dezavantajul este aglomeraţia. Văzând florile din afara Keukenhof pe terenurile fermierilor ajungeţi la un alt nivel. Veți vedea întinderi nesfârșite de lalele care se întind până la orizont. Ca fotograf de peisaj olandez mi-am dedicat a mare parte din fotografii lalelor, de-a lungul anilor. Dar nu m-am plictisit niciodată. Îmi place sezonul din nou și din nou, în fiecare an. Am mereu idei noi cum să le fotografiez și să urmăresc întotdeauna condiții diferite de vreme.

Aceasta este o serie de fotografii pe care le-am făcut de-a lungul anilor. Am iubit întotdeauna să fotografiez florile de la nivelul solului. Îmi place filmarea cu un unghi foarte larg și iubesc să te apropii de lalele pentru a obține o perspectivă frumoasă. În acest an am decis să finalizez aceste serii, nu doar cu imagini de tip drone, ci și cu fotografii luate dintr-un avion mic dintr-o fereastră deschisă. Rezultatul a fost spectaculos şi sper să vă placă şi vouă!

#1

- Advertisement -

#2

# 3

#4

#5

- Advertisement -

#6

#7

#8

#9

- Advertisement -

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

sursa: https://www.boredpanda.com/tulip-fields-netherlands-albert-dros/?page_numb=1