Aceste femei din Taiwan arată atât de tinere încât este foarte greu să le ghiceşti vârsta reală.

- Advertisement -

Mulţi oameni îşi doresc să arate mai tineri decât vârsta pe care o au, dar aceste doamne nici măcar nu se gândesc la asta. Familia lor este foarte cunoscută în Taiwan pentru felul în care arată pentru vârsta lor. Într-un interviu acordat unui televiziuni din Taiwan, aceste doamne au recunoscut că nu au un anume secret pentru tinereţea lor, ci doar consumă multă apă şi foarte multe legume. Secretul este ca pielea să fie hidratată tot timpul şi atunci nu trebuie să îţi mai faci griji pentru îmbătrânire.

Vârsta lor este surprizătoare! Mama lor este cea din mijloc în această fotografie, iar vârsta ei este de 63 de ani! Fiica ei din stânga are 41 de ani, iar cea din dreapta are 36 de ani.

Această mamică are 3 fiice şi toate arată de parcă ar fi la 20 de ani, deşi vârsta lor este mult mai mare. Vă vine să credeţi că fiicele ei au această vârstă? Lure Hsu are 41 de ani, Fayfay are 40 de ani, iar Sara are 36 de ani.

- Advertisement -

Sunt foarte atente la alimentaţie şi în special la cât de multă apă consumă. Multe legume şi apă suficientă, acesta este secretul pentru frumuseţea lor.

Alimentaţia contează foarte mult şi aceste doamne sunt exemplul perfect pentru acest lucru.

Lure Hsu (41 de ani)

Fayfay Hsu (40 de ani)

- Advertisement -

Sharon Hsu (36 de ani)

Este foarte greu să le ghiceşti vârsta reală dacă le-ai vedea pe strada, nu?

sursa: Bored Panda