Acest cuplu a călatorit prin 50 de ţări cu doar 8 dolari pe zi. Este uimitor cum au reuşit acest lucru!

- Advertisement -

Când ne gândim la călătorit, ne vin în minte în primul rând toate cheltuielile pe care le vom avea de făcut. Există însă un cuplu care a reușit să călătorească în 50 de țări cheltuind doar 8$ pe zi. Foarte multe persoane regretă faptul că nu au călătorit mai mult atunci când erau tinere. Aceste persoane spun că nu au călătorit datorită lipsei banilor. Cuplul acesta demonstrează tuturor că tot ce veți avea nevoie pentru a călători va fi o voința puternică. Nu aveți nevoie de o mulțime de bani pentru a călători. Pozele acestea spun totul despre aventurile prin care au trecut cei doi.

Locuiesc în Polonia şi de aici a plecat aventura lor. Au modificat o maşina cu 600$ şi au pregătit-o pentru aventurile lor.

Folosind această maşina, cei doi au reuşit să viziteze 50 de ţări folosind un buget foarte mic în fiecare zi.

- Advertisement -

Şi-au făcut prieteni peste tot şi au realizat că oamenii te ajuta atunci când ai nevoie, mai ales când eşti turist.

Puteau să se cazeze într-o cameră de hotel, dar astfel de peisaje nu le poţi vedea din camera hotelului.

- Advertisement -

Au învăţat să îşi repare singuri maşina atunci când se strica, chiar au venit şi cu o idee să meargă cu combustibil gratuit. Au luat cu ei oameni care aveau nevoie de transport până în următorul oraş şi aceştia i-au ajutat cu banii pentru combustibil. Pe lângă asta, cei doi le trimit vederi celor care vor să vadă locurile pe care ei le-au vizitat în schimbul unui litru de combustibil.