Acest apartament din Roma are doar 7 metri pătrați, dar vei fi surprins când vei păși în interiorul lui

- Advertisement -

Precum prețul locuințelor crește continuu, a început să fie pronunțat trendul apartamentelor și caselor mici. Pentru personae singure, adesea tineri, dorința de a locui în centrul urban al orașului nu e un sentiment strain. Totuși, tarifele imobiliare în aceste zone sunt adesea exorbitant de scumpe, în mod general. Pentru a scădea costurile, cetățenii iau în considerare locuințe din ce în ce mai mici – si devin foarte creative cu spațiul lor în acest proces.

Apartamentul a fost creat de arhitectul Marco Pierazzi si este considerat a fi unul din cele mai mici apartamente din Italia. Cu toate astea, imobilil include toate necesitățile oricărui apartament și vine complet mobilat. Pe primul etaj, un spațiu deschis servește ca bucătărie și zonă pentru luat masa. În spatele bucătăriei, o baie și un duș sunt separate de restul spațiului printr-o ușă glisantă de sticlă.

- Advertisement -

Etajul are un pat dublu pliabil ce este sufficient pentru doi oameni. Atunci când nu doarme nimeni, etajul superior poate de asemenea să funcționeze ca și o camera de zi. Ca și bonus, imobilul este doar la câteva străzi de basilica Sf. Petru și de alte atracții extraordinare.