Această femeie a purtat doar roz în ultimii 36 de ani. Totul este roz în jurul ei!

- Advertisement -

Într-o lume în care oricine pare să vă judece este important să fiți cine sunteți indiferent de consecințe. Asumarea a ceea ce sunteți este esențială pentru fericirea voastră. Această femeie unică de la Hollywood și-a ales propria identitate de peste 30 de ani și nu are niciun regret! Cunoașteți-o pe Pink Lady Of Hollywood și aflați cum îți trăiește viața pe care și-a ales-o, fără să poarte grija celor ce nu o plac.

Faceți cunoștință cu Kitten Kay Sera, cunoscută și ca „The Pink Lady of Hollywood”.
La ziua sa de naștere în 1980, Kitten purta o tinuță care era roz din cap până în picioare. Ea a rămas atașată de cum s-a simțit atunci, astfel încât a jurat să nu poarte decât roz pentru tot restul vieții.

Dar nu doar hainele sunt roz în viața lui Kitten

Totul în viața eu este roz! De la pasta de dinți, până la cuptorul de microunde sau blender.

- Advertisement -

Kitten și-a cheltuit destul de mulți bani pentru visul ei de a trăi într-o lume roz. Ea vorbește de aproape 1.5 milioane de dolari cheltuiți pentru obsesia ei pentru roz. Chiar dacă cumpără obiectele necesare obișnuite pentru orice om, culoarea roz le face unice pe piață.

„Pantofi, garderobă, paturi, cosmentice etc. Acestea mă costă aproximativ 28.000 $ pe an”, a declarat ea. Singurul lucru care nu este roz în casa este aparatul de aer condiționat, dar se gândește să-l vopsească în curând.

Chiar și câinele ei miss Kisses este roz!

- Advertisement -

Dar nu vă îngrijorați. Este doar vopsit cu vopsele speciale care-i fac blănița roz. Cățelușa are chiar și proprii urmăritori pe Instagram.

Kitten este originară din Texas, dar s-a mutat la Holluwood pentru mai multe oportunități în viață. Ea este actriță și cântăreață și a jucat până acum în peste 35 de emisiuni de televiziune. De asemenea, a înregistrat un cântec numit – Sex Kitten, cu Beyonce pe post de vocalistă de acompaniament.

Kitten a obținut un titlu de care este tare mândră – Doamna Roz de la Hollywood și la acest titlu nu renunță!

- Advertisement -

Oamenii apropiați de Kitten o iubesc pentru energia ei debordantă. Prietenii ei cred că ea are o energie incredibilă și că indiferent de ceea ce face oamenii o remarcă.

Dar nu totul în viața lui Kitty merge perfect. Ca majoritatea femeilor asumate, ea s-a confruntat cu prejudecăți legate de vârsta ei. Mulți oameni consideră că rozul nu este o culoare potrivită cu vârsta ei înaintată. Dar binențeles, Kitty merge înainte.

Culoarea roz a făcut-o pe Kitty să se simtă ca o regină. Ea spune că nu asociază această culoare cu ea sau cu feminitatea ei, ci mai degrabă cu starea sa de bine și de forță ce o face să zâmbească în fiecare zi.