Acasă Inspiraţie Un tânăr a ajutat un bătrân, fără să știe că este privit. Ce a urmat este fantastic!

Un tânăr a ajutat un bătrân, fără să știe că este privit. Ce a urmat este fantastic!

0
Un tânăr a ajutat un bătrân, fără să știe că este privit. Ce a urmat este fantastic!

Evoni Williams, o angajată a restaurantului Waffle House nu și-a dorit să primească laude atunci când și-a luat un minut suplimentar pentru a ajuta un client în nevoie. Comportamentul ei era unul obișnuit pe care l-ar fi făcut în mod gratuit, un act simplu care ar fi putut fi putut trece neobservat.

Dar trăim într-o lume unde orice gest uman poate deveni o știre. Restaurantul La Marque, Texas era foarte ocupat, așa cum se întâmplă într-o sâmbătă dimineață. Charpentier a înțeles că lui Williams mâinile nu-l mai ajutau și că avea nevoie de ajutor pentru a-și tăia mâncarea.

„El avea nevoie de mine în acel moment „, și-a reamintit Williams… -și l-am ajutat.” Aceste gesturi ne dau speranțe într-o lume dezumanizată.

Williams, tânăra de 18 ani, l-a ajutat cu umilință pe Adrien Charpentier, în vârstă de 78 de ani, să-și taie carnea pentru micul dejun. Un străin a văzut această scenă și prins-o într-o poză.

Laura Wolf a observat scena dintre adolescentă și domnul în vârstă. A făvut o fotografie rapid și nu a putut să o împărtășească pe social media, unde a emoționat inimile oamenilor de pretutindeni.

Charpentier a chicotit când a aflat că era renumită pe internet. „Cineva mi-a spus câteva zile mai târziu că am fost foarte populară pentru că m-au pus pe Facebook”, a râs ea.

Apoi Williams a primit o recompensă publică din partea primarului orașului La Marque – Bobby Hocking. Adolescenta și-a șters lacrimi, în vreme ce Consiliul Local al orașului La Marque a proclamat pe 8 martie 2018 – ziua Evoni „Nini” Williams.

Gestul de bunătate a lui Williams a rezonat cu conducerea de la Texas Southern University, care a considerat că este persoana pe care universitatea o vrea în campusul său. Cu această ocazie, universitatea i-a înmânat lui Williams o bursă de 16.000 de dolari, 4.000 $ pe semestru timp de doi ani.

Williams nu putea să se oprească din plâns în timp ce-și accepta bursa. Ea a dorit întotdeauna să urmeze școală de gestionare a afacerii, iar acum, când actul său de bunătate a primit atâtea recompense, totul a devenit posibil.

sursa: Liftable