Un pui cățel a fost găsit abandonat și plângând – totuși și-a regăsit încrederea în oameni

- Advertisement -

Povestea oricărui animal salvat este înduioșătoare de fiecare dată, dar acest cățeluș are o poveste cu adevărat unică. Spre deosebire de alți câini, acest micuț a fost abandonat nou-născut pe un trotuar din România.

Când salvatorii de la Howl of a Dog l-au găsit, au înțeles că trebuie salvat. Puii nou-născuți se confruntă cu provocări diferite decât puii care sunt abandonați într-o etapă ulterioară de dezvoltare. Pentru că puii tineri nu sunt capabili să-și mențină singuri temperatura corpului, reabilitarea acestui micuț a necesitat o atenție specială. Totul a meritat însă în cele din urmă.

Pe măsură ce Joy devenea mai mare și mai puternic, îngrijitorii lui se minunau de comportamentul său iubitor. La sfârșitul primei sale săptămâni în noua lui viață, acest pui sugea cel mai mult lapte dintr-o sticlă de bebeluși.

- Advertisement -

Se obișnuia treptat să interacționeze cu oamenii. Ca toți puii mici, Joy a petrecut cea mai mare parte a timpului dormind. În cea de-a treia săptămână și-a făcut un nou prieten:un animal tigru alb de tigru siberian.


Pe măsură ce Joy ce a continuat să crească  a devenit evident că putea trece la următoarea etapă. A venit timpul să fie prezentat celorlalți câini. Toți au fost încântați de atitudinea sa aventuroasă, jucându-se cu el și lăsându-l să urce peste tot. 

În cele din urmă, cu câteva săptămâni înainte de Crăciun, echipa de la Howl a primit veste minunată: Joy și-a găsit o casă . “O familie din Olanda s-a îndrăgostit de Joy și a vrut să-l adopte“, a spus organizația. Inutil să spun că micuții familiei de abia așteptau să-i ofere o casă cățelușului. “Erau atât de dornici să-l întâlnească pe Joy, încât nu mai puteau aștepta nicio zi”, au spus salvatorii.

- Advertisement -

“Ei au decis să conducă în întreaga Europă pentru a-l lua personal”. Cu o asemenea dedicare, era clar că aceasta era familia potrivită pentru câine. Salvatorii au întâlnit părinții adoptivi la jumătatea drumului prin continent, la Viena. Ei au dus jucăria preferată a lui Joy, pe care cățelul o va păstra alături de el ca o sursă de confort, pe măsura ce a intrat în noua sa viață.

Noua familie a lui Joy a fost încăntată să-l adopte. Acest cățeluș abandonat odată a devenit o parte esențială a familiei lor.

Povestea lui Joy ne amintește ce putem face când primim puțină dragoste. Dacă doriți să oferiți unui cățel o casă iubitoare, vizitați site-ul web al lui Howl of a Dog.

sursa: Sharebly