Un părinte bolnav în fază terminală nu a reușit să participe la nunta fiului său, dar a avut parte de o surpriză neașteptată

- Advertisement -

Thomas DiPaolo și Ellen Tyndell erau pregătiți pentru o nuntă de vis. Ei plănuiau de ani de zile și erau încântați să-și asume jurămintele în fața prietenilor și familiei lor la Disney World.

Singura problemă era însă tatăl lui Thomas, Tommy, care suferă de boala Parkinson, de cancer de rinichi în stadiu terminal și de hepatita C. A devenit clar că Tommy nu avea cum să ajungă la nunta fiului său. Sănătatea lui era precară și nu avea nici o șansă să poată călătorii cu restul familiei la nuntă.

Când familia lui Tommy a înțeles situația de a pierde nunta fiului său, au ticluit un plan. Îl vor surprinde cu o nuntă realizată cu patru săptămâni înainte ca tinerii să meargă la Orlando să-și spună jurămintele definitive.

- Advertisement -

„Încercăm din greu să facem lucruri de genul asta pentru familii atunci când apar așa de situații„, a declarat Mary Walaszek, directorul activităților pentru azil, pentru WMAZ.

„Oamenii își imaginează  casele de îngrijire medicală, întunecate și înspăimântătoare. Vrem să ne asigurăm că îi reamintim oamenilor: viața este o poveste continuă și frumoasă. ”

Astfel cei de la căminul social au organizat o nuntă în câteva săptămâni. „Acesta este cel mai frumos moment al vieții mele„, a spus Tommy când a văzut festivitățile. „Sunt atât de copleșit de atâta dragoste!”

Deși nunta a fost în principal cu personalul de îngrijire medicală, Tommy nu a fost singurul membru al familiei care nu a putut face excursia în Florida.

- Advertisement -

Atât Thomas, cât și Ellen aveau în familie persoane care nu puteau călători, așa că și ei au participat la nunta organizată la căminul social. „Este minunat că suntem parte a acestei nunți. Ne era teamă că nu vom fi deloc implicați „- a spus Louis Tyndell, bunicul lui Ellen.

„Îl iubesc pe fiul meu atât de mult. E un tip atât de bun. Sunt atât de mândru de ei „- a spus Tommy DiPaolo pentru WMAZ.
Toată lumea era emoționată și cu ochii în lacrimi când Tommy s-a ridicat să-și țină discursul. Chiar și statul în picioare este o luptă pentru Tommy, dar el a vrut să facă acest efort pentru nunta surpriză a fiului său.

- Advertisement -

„Știu că sunt eforturi mari în spatele acestei povești„, a spus Tommy mulțimii care se adunase pentru nunta fiului său, „Dar te iubesc atât de mult, fiul meu!”

O poveste frumoasă despre viață!

sursa: Liftable