Un om cu suflet mare găsește pisicilor fără adăpost locul perfect pentru a dormi. Câți ar face la fel?

- Advertisement -

Există ceva mai bun decât să vă puneți în patul dvs. confortabil la sfârșitul unei zile obositoare? Pentru majoritatea dintre noi, zilele noastre de lucru constau în așteptarea acelui moment în care putem merge în sfârșit acasă și să ne relaxăm. Dormitorul este sanctuarul vostru. Se pare însă că oamenii nu pot fi singurii care au o afinitate pentru locurile de dormit. Singurul lucru pe care următoarele două feline le iubesc mai mult decât unul pe altul este patul lor confortabil de la IKEA.

Amelie și Canele sunt un duo frate-sora care și-a început viața fără o casă.

Nu este clar ce sa întâmplat în trecutul lor, dar nu există nici o îndoială că vremurile acelea au dispărut. Din fericire, atunci când frații s-au aflat la vârstă de 2 luni, au fost repede adoptați într-o casă nouă.

A fost atât de uimitor că Amelie și Canele au fost adoptați ca o pereche. Cea care le-a adoptat,Pam Johnson-Bennett, explică faptul că legătura dintre cele două este foarte critică, mai ales în situațiile de salvare.

- Advertisement -

Amelie și Canele depindea unul de celălalt când erau singuri pe străzi, deci nu e de mirare că legătura lor continua să crească de acolo.

Amelie și Canele s-au sprijinit reciproc. Ei și-au explorat noua casă împreună și au petrecut fiecare pui de somn alături.

https://www.instagram.com/p/BTiIZm5gjfk/?taken-by=riepoyonn

Aproximativ o lună după adoptarea lui Amelia și a lui Canele, familia lor le-a cumpărat o mică surpriză. Era o versiune miniaturală a unui pat de pisici și era dimensiunea perfectă.

De îndată ce frații și-au încercat patul, ei nu s-au putut deslipi de el. Din acel moment, era singurul loc în care dormeau – se înghesuiau în brațele celuilalt.

În acest moment cele două pisici au crescut puțin mai mari și au un nou frate pe nume Sora.

- Advertisement -

Indiferent de ceea ce fac, dacă îi căutați în momentele de somn, veți găsi totuși că sunt fericiți în pat și în brațele celuilalt.

Amelie și Canele sunt o pereche adorabilă, nu există absolut nici o îndoială în legătură cu asta. Familia blondă a dat lovitura pe Instagram, câștigând mai mult de 166.000 de fani!

- Advertisement -

sursa: Animal Channel