Un om a lasat 3.000 de dolari bacșiș și 3 condiții. O poveste emoționantă!

- Advertisement -

În ciuda unei tragedii îngrozitoare, Richard Specht a găsit o modalitate de a crea ceva frumos din pierderea lui teribilă. Ceva care schimbă lumea și face din ea un loc mai bun.
Fiul lui Specht, în vârstă de 22 de ani, a murit după ce a fost lăsat în grija unui prieten. Copilul a ajuns să se rătăcească afară și s-a înecat într-un iaz din curte. Mai mult decât atât, Uraganul Sandy a lovit orașul Long Island după două zile, lăsându-l fără curent timp de aproape două săptămâni.

Familia Specht a promis să aducă bunătate lumii în cinstea vieții scurte a fiului lor și au creat Fundația Life ReesSpecht. Este o organizație nonprofit care încearcă să răspândească bunătate și compasiune în întreaga lume. Acestea oferă burse de studii liceale, programe educaționale și oferă credite „Plătiți în avans” pentru a-și îndeplini misiunea.
„S-ar putea să ne fi pierdut băiețelul, dar 470.000 de oameni (și următorii) au primit ceva în schimb: bunătate. Suntem mândri să spunem că ne-am ținut promisiunea față de micul nostru Rees „, a scris familia Specht într-o postare pe Facebook. Lumea îi cunoaște numele și este sinonim cu bunătatea care a strălucit ca o lumină în cel mai întunecat ceas.

- Advertisement -

Familia Specht și-au dat seama cât de profund a fost impactul acțiunilor organizației lor atunci când au aflat că unul dintre foștii studenți ai familiei Specht, i-a lăsat unei chelnerițe un bacșiș de 3.000 de dolari în onoarea proiectului lor Pay It Forward. Într-o seară, el a primit un e-mail anonim de la o femeie care i-a trimis o copie a chitantei.
Primirea a arătat o confirmare a unui card de credit pentru restaurant cu preț de $ 43.50, cu un bacșiș de 3.000 de dolari. Acesta a venit la pachet cu câteva cereri.

Iată ce scria pe notă:
„Vă mulțumim pentru bunătatea și darul voastru. Profesorul meu din școala gimnazială a avut o experiență atât de dificilă acum câțiva ani, ceea ce m-a determinat să fac acest gest. Singurele mele cerințe sunt:

1) Du-te la ReesSpechtLife.com și învață!

- Advertisement -

2) Nu lăsați proiectul „Pay It Forward” să se sfârșească cu dvs.

3) Din moment ce este vorba despre idee și nu despre tine, sau despre mine, dacă vă decideți să împărtășiți acest lucru, nu folosiți nici unul din numele noastre!Cu multa dragoste, M“

Specht își dădu seama că nota vine de la un fost elev de acum aproape 10 ani.
„Acest tânăr obișnuia să vină în camera mea să vorbească cu mine și îmi amintesc multe dintre conversațiile pe care le-am avut pe parcursul acelui an. Din păcate, ca și în cazul majorității studenților mei, nu am avut niciodată șansa să vorbesc cu el din nou după ce mi-a părăsit sala de clasă și s-a mutat la clasa a IX-a „, a scris el.

- Advertisement -

„Să văd că cineva pe care l-am cunoscut acum un deceniu l-ar onora pe băiețelul meu sau măcar să-și amintească de profesorul său de știință din clasa a VIII-a, mă emoționează”.

După tot răul prin care a trecut familia Specht, e bine că au lăsat o moștenire pentru fiul lor:
„Primesc mesaje despre actele de bunătate pe care oamenii le îndeplinesc, fie ele mari sau mici și toate generează același sentiment de fericire adevărată în sufletul meu”, a spus Specht. „Fiecare act de bunătate pe care îl auzim aduce un zâmbet pe față, și acum știu că, într-un mod unic, spiritul băiatului meu m-a inspirat”.

Sursă:ReesSpechtLife.com