Un mic sat din Polonia este cel mai colorat din lume! Totul este pictat în culorii vii şi motive florale.

- Advertisement -

Există un sat din Polonia numit Zalipie. Acest sat este recunoscut pentru picturile sale foarte colorate care reprezintă diverse tipuri de flori. Satul a început să fie recunoscut pentru aceste picturi, el fiind apreciat de numeroase persoane care se decid să ajungă în această zonă. Design-ul realizat de aceste picturi este unic, el fiind foarte apreciat de numeroasele persoane care ajung aici sau văd aceste poze deosebite în care este reprezentat acest sat unic. Foarte multe persoane apelau la sobe pentru a-și încălzi casele. De aici a pornit și moda înfrumuseţării acestor sobe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest model a devenit o tradiție în acest sat, chiar şi în ziua de azi apar peste tot aceste modele florale.

- Advertisement -

Peste tot au început să apară aceste modele, inclusiv pe tavan și pe pereții diferitelor încăperi.Satul a început să țină chiar și o competiție de pictură in fiecare an, începând din anul 1949.

- Advertisement -

Scopul acestor picturi a fost dezvoltarea satului, dar si Polonia ca ţară să treacă mai rapid peste evenimentele Celui de-al Doilea Război Mondial.Acest sat este la doar 90 de minute de Krakovia, fiind considerat a fi unul dintre cele mai frumoase sate din lume.

- Advertisement -

Sursa: Pulptastic