Un cuplu a construit o modernă casă în Florida, cu detalii inedite

- Advertisement -

Vă prezentăm o casă incredibilă, proiectată și construită de cuplul Rebekah și Bob Sofia. Inspirată de călătoriile cuplului, casa este un amestec de stil european și alte elemente noi care nu se găsesc de obicei într-o casă mică – cum ar fi un cuptor de pizza!

Construită în mare parte din materiale reciclate, prețul acestei case a ajuns la numai 15.000 de dolari. Cuplul a economisit, de asemenea, banii pe forța de muncă construind ei înșiși casa.

Rebekah a avut grijă de toate elementele de design ale casei, în timp ce Bob s-a ocupat de construcția ingenioasă a acesteia. Când intri în casa lor incredibilă, vei vedea că efortul lor a fost consistent, dar a meritat.

- Advertisement -

Pătrunderea în camera de zi este ca și cum a-i pătrunde într-o cabană din mediul rural italian.

La intrarea în casă, atenția este îndreptată imediat spre scara superbă din lemn și la cuptorul de piatră din lemn de lut. Pardoselile din lemn, grinzile de lemn expuse și tapiserii modelului conferă casei o senzație confortabilă și plăcută.

Bucătăria are blaturi superbe din piatră, precum și o chiuvetă de piatră. Țigla frumoasă ascunde zidurile bucătăriei.

- Advertisement -

Bucătăria casei  se mândrește cu un cuptor mic, cu cuptor pentru gătit, deși cei doi preferă să gătească cât mai des în cuptorul lor de pizza.

O zonă de luat masa luminoasă și vibrantă se găsește la capătul opus al casei.

- Advertisement -

Banchetele confortabile din sala de mese oferă un spațiu excelent pentru a vă bucura de pizza gătită acasă sau de prieteni distractivi. Ferestrele sunt mari și  oferă din abundență o lumină naturală superbă.

La etaj, veți găsi patul de dormit unde decorurile și mobilierul sunt concepute minimalist ca să ocupe cât mai puțin spațiu.

La spațiul de dormit, situat deasupra zonei de luat masa, se poate ajunge cu ajutorul scării de lemn realizată manual, iar ascunsă sub aceasta este o mașină de spălat și un uscător încorporat.

Spre celălalt capăt al casei, veți găsi zona de relaxare, un loft și o baie situată dedesubt.

Din această perspectivă, puteți obține o imagine de cât de înalte sunt plafoanele, făcând casa mică să să pară mult mai mare decât este într-adevăr. Sub salon și podeaua de depozitare se află baia: o chiuvetă este în centru, cu un duș la stânga și o toaletă spre dreapta.

În spatele casei, cei doi au construit o curte spectaculoasă cu un duș în aer liber.

Datorită faptului că locuința lor este situată în Florida, casele sunt decorate pentru clima corespunzătoare.

Dacă doriți să vedeți mai multe din această uimitoare casă faceți un tur complet urmărind videoclipul de mai jos.

sursa:Home Hacks