Un cuplu a construit o casă pe roți în doar 40 de zile.Arată uimitor!

- Advertisement -

Pascal și Catherine dețin o companie de construcții din Kamouraska, Canada, numită Maison Logique. Una dintre cele mai impresionante realizări este primul lor proiect – și încă trăiesc în el și în ziua de azi.

Pascal și Catherine au construit această locuință adorabilă de 17 metri pătrați pe roți în doar 40 de zile – și când veți vedea interiorul, veți înțelege de ce este mândria și bucuria lor.

Pascal și Catherine fac o echipă minunată – și acest proiect este o dovadă a acestui fapt. Pascal se ocupă de aspectul tehnic al lucrurilor, în timp ce Catherine se ocupă de designul interior – este o echipă de putere mică. Hai să intrăm să aruncăm o privire.

Deschideți ușile franțuzești de o culoare verde ca menta și intrați în camera de zi

- Advertisement -

Tavanele uriașe ale casei fac ca spațiul mic să se simtă extrem de spațios și deschis. Canapeaua încorporată (cu o surpriză ascunsă) are o mulțime de spațiu pentru oaspeți. Pernele colorate și modelate se disting într-adevăr împotriva zidurilor goale albe. Observați podele din lemn natural – absolut uimitoare.

Vă intrebați ce este pe perete? O masă rabatabilă!

Un picior de sprijin coboară în timp ce masa este pliată, oferind locul perfect pentru a lua masa sau a configura laptopul pentru o sesiune de lucru. Când masa este pliată, se amestecă bine cu peretele – o modalitate excelentă de a economisi spațiu.

- Advertisement -

Dar spațiu de depozitare sau camera pentru oaspeți? Desigur, cuplul creativ a avut un plan pentru asta

În apropierea intrării în casă, există un dulap la nivelul tavanului pentru a stoca o cantitate generoasă de îmbrăcăminte. În ceea ce privește oaspeții, scoateți extensia de sub canapea, adăugați niște perne suplimentare și au un pat suplimentar pentru oaspeți.

Camera de zi se scurge în bucătăria simplă

- Advertisement -

Bucătăria de dimensiuni mari are o mulțime de spațiu pentru pregătirea meselor pentru familie și prieteni. Bucătăria are blaturi de lemn, chiuveta, aragaz cu două arzătoare și un mini-frigider.

Pascal și Catherine nu trebuie să își facă griji de caldură în timpul acelor nopți de iarnă canadiene reci

Casa are o sobă mică de ardere a lemnului care încălzește întreaga casă, de asemenea, are ferestre triplu izolate pentru un refugiu confortabil pe tot parcursul anului.

Urcați pe scara de lemn alb la mansardă unde se află un dormitor confortabil

Iar lângă bucătărie se află o baia mică

Baia are un duș cu panouri din lemn cald. Există, de asemenea, o toaletă de compost pentru a adăuga caracteristicile ecologice ale casei artizanale.

Iată și un video cu uimitoarea casă

sursa: Home Hacks