Un câine a fost găsit părăsit într-o pădure, având cu el cu bilet emoționant

- Advertisement -

Milioane de câini ajung în adăposturi în fiecare an, fie că sunt predați de către proprietari, fie pentru că sunt găsiți pe străzi.Uneori, câinii sunt lăsați în locuri publice, cu speranța că vor fi găsiți dec vreun bun samaritean.

În povestea noastră, câinele a fost lăsat de proprietarul său legat de un copac în pădure, cu o notă sfâșietoare la el.

Faceți cunoștință cu Zeus.

- Advertisement -

Acest câine a fost lăsat singur în frig. S-ar putea să nu fi fost găsit pentru o vreme, dacă ofițerii nu ar fi primit o plângere cu privire la o saltea.

“Cineva a aruncat o saltea pe proprietatea statului, iar ofițerul de control a zonei s-a dus să vadă dacă ar fi putut afla cine a aruncat gunoiul acolo”, a declarat pentru The Dodo,  Job Greene, supraveghetorul serviciilor de animale de la Adăpostul de animale Prințul George.

“A verificat proprietatea și l-a găsit pe Zeus, legat de un copac cu o pungă de mâncare pentru câini alături.”.

- Advertisement -

Când ofițerii au ajuns la locație, l-au găsit pe Zeus legat de un copac. Chiar dacă fusese părăsit, el era bucuros să întâlnească oameni și dădea fericit din coadă.
Ei au găsit o notă legată de gulerul lui chiar de proprietarul lui și a fost destul de dificil de citit. Nota explică faptul că Zeus era un câine foarte bun, dar proprietarul său pur și simplu nu mai putea să-și permită să aibă grijă de el în continuare.

Nota menționa și ziua de naștere, rasa și starea medicală a lui Zeus. Câinele fusese vaccinat la început, dar nu era la curent cu acestea, probabil tot din motive financiare.

Locul în care a fost părăsit Zeus nu era unul ideal, nefiind o zonă publică.

- Advertisement -

“Dacă inspectorul de zonă nu se întâmpla să se afle în pădure pentru altă solicitare, cine știe cât timp ar fi stat acolo” a declarat Greene pentru revista The Dodo.

Odată ce Zeus a reușit să ajungă la Adăpostul de animale de la Prince George , a devenit evident că era într-adevăr un câine foarte bun. Zeus are maniere și are un spirit foarte îndrăzneț.

Povestea lui Zeus se termină cu bine – a fost adoptat. Noua sa mama, Katherine Elliott, i-a vazut povestea pe Facebook și a știut că trebuie să-l adopte. A venit la adăpost cu 30 de minute înainte să se deschidă, pentru că știa că și alții erau interesați de el.

După ce câinele său anterior a murit, aștepta un semn că era timpul să-și cumperi un nou câine, iar Zeus era exact ceea ce ea și familia ei aveau nevoie.

“Este un cadou perfect pentru familia noastră”, a spus mama sa nouă pentru The Dodo. “Toți spunem că este mare și iubitor, cu chef de joacă, la fel ca noi, așa că se potrivește perfect. A fost menit să fie așa”.

Adăpostul de animale Prințul George încurajează persoanele care nu mai pot să aibă grijă de animalele lor să se asigure că acestea ajung la căminele potrivite și nu le mai abandoneze în locuri părăsite.

După ce povestea lui Zeus a ajuns pe Facebook, sute de oameni i-au împărtășit povestea și au comentat. Mulți oameni au dezbătut situția din toate punctele de vedere posibile.Unii au simțit că proprietarul era o persoană îngrozitoare pentru abandonarea animalului și într-o locație atât de pustie, în timp ce alții au aplaudat proprietarul pentru că s-a gândit să-i fie câinelui mai bine într-o altă casă.

sursa:https://shareably.net/owner-dumps-dog-in-the-woods-leaves-note/